luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Vâlcea primeşte microbuze pentru transportul elevilor

Autorităţile vâlcene vor primi în acest an aproape 50 de microbuze pentru transportul elevilor. Astăzi, de la ora 10, în Piaţa Victoriei din Bucureşti ceremonia de predare a primului lot de 100 de microbuze şcolare în vederea asigurării transportului elevilor din comunităţile rurale, în prezenţa premierului Victor Ponta şi a vicepremierului, ministrul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice, Liviu Dragnea, a anunţat Prefectura Vâlcea.
Reprezentanţii localităţilor Prundeni şi Suteşti vor participa la recepţia microbuzelor cu o capacitate de 16+1 locuri ce le-au fost arondate şi le vor fi distribuite în prima etapă.

În etapa I, care se va desfăşura în perioada iulie – septembrie 2014, vor fi repartizate un număr de 16 microbuze, achiziţionate în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 12/2013, către următoarele unităţi administrativ teritoriale: Copăceni, Costeşti, Fârtăţeşti, Făureşti, Măldăreşti, Pesceana, Prundeni, Roeşti, Scundu, Slătioara, Stoileşti, Stroeşti, Suteşti, Tomşani, Valea Mare şi Vlădeşti. În etapa II, care estimăm că se va desfăşura în perioada octombrie – decembrie 2014, pentru microbuzele care se vor achiziţiona în conformitate cu Ordonanţa de Urgenţă a Guvernului nr. 17/2014 şi în etapa III, în anul 2015, în cazul în care necesarul naţional depăşeşte achiziţiile aprobate şi în condiţiile adoptării unui act normativ pentru o nouă achiziţie, vor fi repartizate un număr de 30 de microbuze, către următoarele unităţi administrativ teritoriale: Amărăşti, Bujoreni, Câineni, Cernişoara, Creţeni, Dăeşti, Frânceşti, Galicea, Goleşti, Ioneşti, Lădeşti, Laloşu, Lăpuşata, Livezi, Lungeşti, Măciuca, Mădulari, Olanu, Orleşti, Oteşani, Păuşeşti-Măglaşi, Racoviţa, Roşiile, Sineşti, Şirineasa, Ştefăneşti, Stoeneşti, Şuşani, Tetoiu şi Vaideeni.
Dumitru Cornoiu, prefect Vâlcea

Şi judeţul Dolj va primi două microbuze şcolare. Potrivit ISJ Dolj, unul va ajunge la Amărăştii de Sus, iar unul la Cetate.
Pe de altă parte, în Mehedinţi, până la începutul noului an şcolar, vor ajunge 34 de microbuze. 

Policlinica Buna Vestire Craiova
Articolul precedent
Articolul următor

Politica