sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Au reţinut 19 permise auto

Acţiunile preventive desfăşurate în ultimele 48 de ore, au condus la aplicarea a 111 de sancţiuni contravenţionale, şoferilor care nu au respectat legislaţia rutieră. În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării sau anulării dreptului de a conduce autovehicule, 19 permise de conducere

În cursul zilei de 21 iulie 2014, poliţiştii mehedinţeni au desfăşurat activităţi specifice pe principalele artere intens circulate, cât şi în zonele urbane, pentru fluidizarea traficului şi prevenirea blocajelor, în special la orele de vârf când se înregistrează o creştere semnificativă a valorilor traficului rutier.
Activităţile preventive desfăşurate, s-au materializat în controlarea a 117 de autovehicule şi legitimarea unui număr de 121 de persoane, fiind aplicate 111 sancţiuni contravenţionale în valoare de 18.740 lei. În cadrul acţiunilor, au fost reţinute, în vederea suspendării sau anulării dreptului de a conduce autovehicule 19 permise de conducere, au fost retrase 2 certificate de înmatriculare şi a fost constatată o infracţiunine la regimul rutier.    
Cercetat pentru conducere fără permis

La data de 21.07.2014, între orele 02.00–04.00, poliţiştii Secţiei 4 Poliţie Rurală Baia de Aramă au iniţiat şi desfăşurat o acţiune pe linia prevenirii riscului rutier, pe raza comunelor Isverna şi Balta.În cadrul acţiunii a fost depistat V.A., de 20 ani, din Baia de Aramă, judeţul Mehedinţi, în timp ce conducea pe DC 36, în localitatea Buşeşti, un autoturism, fără a poseda permis de conducere.
În cauză s-au întocmit acte premergătoare sub aspectul săvârşirii infracţiunii de conducere pe drumurile publice a unui autovehicul de către o persoană fără a poseda permis de conducere, faptă prev. şi ped. de art.335, alin.1 din Codul Penal.    

Policlinica Buna Vestire Craiova

Acţiuni pentru menţinerea unui climat adecvat de ordine publică

În perioada de 21-22.07.2014, în intervalele orare 08.00-16.00 şi 02.00-04.00, poliţiştii Biroului Ordine Publică din cadrul Poliţiei municipiului Drobeta Turnu Severin în colaborare cu efective din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Mehedinţi şi Serviciului Poliţiei de Frontieră Mehedinţi au iniţiat şi desfăşurat o acţiune pe raza municipiului Drobeta Turnu Severin, pentru identificarea personalului de pază al agenţilor economici care nu-şi îndeplinesc corespunzător atribuţiunile de serviciu şi datorită acestui impediment se sustrag bunuri din unităţile economice, precum şi identificarea persoanelor care au ca preocupare asemenea activităţi ilicite. În cadrul acţiunii au fost legitimate 21 de persoane şi au fost controlate 24 de obiective.
Totodată, au fost aplicate 3 sancţiuni contravenţionale în valoare de 2.700 lei.

Politica