vineri, mai 3, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bătaie cu topoare la Olăneşti

Două persoane au fost internate în spital după o bătaie în toată regula care a avut loc în Băile Olăneşti. Între răniţi se află şi o tânără de 17 ani.

Poliţiştii au fost sesizaţi la data de 19 iulie a.c., în jurul orei 18.30  de către un localnic din oraşul Băile Olăneşti că D. Marian, din oraşul Băile Olăneşti, a agresat fizic atât pe N. I., de 17 ani, cât şi pe D. Ion, ambii din oraşul Băile Olăneşti. Cu ocazia deplasării la faţa locului, echipa operativă a stabilit că, în urma unui conflict spontan apărut între cei doi bărbaţi, cei doi s-au lovit reciproc cu un topor, intervenind şi minora, aceasta fiind lovită de D. Marian. S-a luat măsura transportării la Spitalul judeţean Vâlcea a persoanelor ce au suferit vătămări corporale. În urma primirii de îngrijiri medicale, cei trei au fost diagnosticaţi cu: D. Ion dublă factură membru superior drept, N. Ioana – T.C.F., iar D. Marian a refuzat internarea.
Alina Teodorescu, purtător de cuvânt IPJ Vâlcea

Agresorul a fost amendat cu o mie de lei pentru tulburarea ordinii şi liniştii publice. Poliţiştii au întocmit şi dosar penal pentru lovire sau alte violenţe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica