vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Zâna» Andreea Marin vine azi la Severin

Andreea Marin vine joi la Drobeta Turnu Severin, vedeta în soţind Caravana ,,Preţuieşte viaţa”, din care fac parte nutriţionişti, kinetoterapeuţi, logopezi, psihologi şi alţi specialişti care promovează un stil de viaţă sănătos şi echilibrat. La evenimentul care va avea loc joi, 19 iunie, ora 18.00 la Casa Tineretului, din Drobeta Turnu Severin intrarea este liberă, iar participanţii sunt aşteptaţi  cu daruri din partea organizatorilor.
Caravana ” Preţuieşte Viaţa” este un proiect susţinut de Andreea Marin în 14 oraşe, municipiul Drobeta Turnu Severin fiind cel care încheie periplul prin ţară. Atelierul de Televiziune Delia Râmniceanu (aTvDR), Primăria Drobeta Turnu Severin prin Casa de Cultură şi Centrul Cultural Mehedinţi sunt partenerii locali ai evenimentului. De asemenea, s-au alăturat proiectului  voluntarii filialei judeţene de la Crucea Roşie Mehedinţi.
Caravana ” Preţuieşte Viaţa” este un proiect susţinut de Andreea Marin ca o continuare firească a evenimentelor derulate de Andreea Marin prin şcoala mamelor.ro. Prin sponsorii naţionali ai Caravanei, severinenii vor avea parte de o mulţime de surprize, premii şi bunătăţi.

Pentru Atelierul de Televiziune Delia Râmniceanu  înseamnă foarte mult poposirea Caravanei “Preţuieşte viaţa” la Drobeta Turnu Severin, deoarece participantele la atelierul de televiziune vor avea ocazia să întâlnească una dintre cele mai frumoase şi bine cotate prezentatoare din România. Andreea Marin este un simbol naţional care ne reprezintă în întreaga lume, este un model demn de urmat, aşa că mă bucur enorm că a răspuns invitaţiei de a veni la Drobeta. În plus,  aTvDR-istele vor fi cele mai norocoase întrucât vor participa la o sesiune de autografe, fotografii şi discuţii libere cu Andreea Marin. Pentru comunitatea locală, prezenţa Caravanei este un beneficiu, deoarece avem ocazia să vedem şi oameni care ne demonstrează că este posibil să trăim demn până la capăt.
A declarat Delia Râmniceanu, iniţiator aTvDR

Copiii pot beneficia de consultaţii de specialitate gratuite din partea specialiştilor care însoţesc caravana “Preţuieşte Viaţa”.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Vorbim despre echilibru, despre viaţă demnă în sănătate, în curăţenie interioară pentru că se poate să trăieşti frumos până la capăt. E multă emoţie, sunt daruri, inspiraţie. Intrarea este gratuită şi toată lumea primeşte daruri încă de la intrare. Sunt specialişti alături de noi, nutriţionişti, kinetoterapeuţi, logopezi, psihologi, care fac pentru copii consultaţii gratuite. Până acum au făcut peste 400 de consultaţii gratuite.
A declarat Andreea Marin

În cadrul evenimentului Caravanei “Preţuieşte viaţa”, participanţii vor avea ocazia să o asculte live pe Alexandra Uşurelu, acompaniată doar de pian.

Politica