duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Vâlcea, stăpână pe Olt

CSM a deschis scorul în minutul 24, prin lovitura de cap a lui Creţu, dar, în momentul golului, oaspeţii erau în inferioritate numerică, fiindcă Vâlcică primea îngrijiri medicale în afara gazonului. Slatina a egalat în minutul 55, când lobul lui Dobrescu, din 14 metri, l-a surprins pe portarul Popescu.
Deaconescu i-a adus pe vâlceni în avantaj, peste doar 4 minute, iar echipa antrenată de Erik Lincar s-a impus cu 2-1 şi a rămas neînvinsă în cele patru confruntări din acest campionat cu FC Olt Slatina, de care a mai dispus cu 2-0 în turul play-off-ului şi cu 1-0 în sezonul regulat, în timp ce un meci, din toamnă, s-a încheiat la egalitate, scor 0-0. După acest nou succes, Vâlcea aşteaptă decizia Comisiei de Disciplină în privinţa dreptului de promovare al nou-înfiinţatei CSU Craiova.

Vor contesta la TAS promovarea Craiovei

În cazul în care hotărârea nu va fi favorabilă, oficialii din Zăvoi se vor adresa Tribunalului de Arbitraj Sportiv de la Lausanne.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Mergem în vacanţă după jocul de la Craiova, de sâmbăta viitoare, dar stăm cu telefonul la buzunar. Aşteptăm să sune puternic sau să vibreze! Eu cred că miercuri Comisia de Disciplină va da un verdict. În funcţie de decizie, va urma probabil un proces la TAS, care poate dura 1-2 luni. E o situaţie care nu e propice fotbalului de performanţă, să se încheie un campionat şi să nu cunoşti în ce ligă eşti, ce jucători urmăreşti. Numai la noi se poate întâmpla!
A declarat Lincar

Tehnicianul a mai precizat că, în cazul în care echipa sa va rămâne în eşalonul secund, va lupta tot pentru promovare, chiar dacă va fi în serie cu Poli Timişoara, club cu un buget impresionant.

Sper ca din vară, oriunde am juca, să mai aducem câţiva jucători de calitate, iar jocul nostru să se bazeze pe o construcţie mai elaborată, pe care cu actualul lot nu o putem pune în practică. În aceste etape de final am demonstrat că suntem o echipă muncitorească, dar nu ne creăm multe ocazii. Dacă vom avea şi mai multă calitate pe viitor, lucrurile ar arăta mult mai bine, asta e concluzia mea. Păcat că am pierdut cele patru puncte de acasă, în deplasare am jucat foarte bine. Publicul este exigent, iar jucătorii au probleme când sunt înjuraţi. Nu m-aş speria de Timişoara. Şi acum doi ani, când eu eram la Damila Măciuca, le-a fost greu să promoveze, deşi aveau bani mulţi. Sau, poate se vor bate la promovare Craiova cu Timişoara, ar fi interesant, două oraşe cu tradiţie.
A precizat Lincar

Oprescu, nemulţumit de noile măsuri

Şi tehnicianul Slatinei e indignat de unele măsuri ale FRF, în special cele legate de juniori. S-a stabilit ca din noul sezon, fiecare echipă să folosească, cel puţin, un jucător sub 23 de ani, unul U21 şi unul U19, însă a decis ca meciurile republicanilor să se dispute sâmbăta, în loc de duminica.   

Îmi exprim şi eu nemulţumirea, pentru că s-a stabilit ca juniorii să joace sâmbătă, odată cu echipa de seniori. E o mare prostie! Cum ajută Federaţia cluburile? Suntem nevoiţi  să cheltuim suplimentar cu transportul. Duminica, când se jucau până acum meciurile de republicani, juniorii puteau să meargă cu autocarul echipei mari, dar din noul sezon trebuie să închiriem un mijloc de transport pentru ei. Domnul Burleanu, când a venit la FRF, spunea că vrea să ajute cluburile, dar cum, aşa? La Vâlcea, eu am folosit 3-4 juniori A, iar dacă evoluăm şi noi şi ei sâmbăta, e clar că sunt în imposibilitatea să iau vreun jucător de la republicani. Chiar şi duminica, dacă s-ar juca meciurile de juniori, nu îi pot folosi, fiindcă regulamentul prevede să treacă 36 de ore până la disputarea următorului joc! Iar în timpul săptămânii FRF nu vrea să programeze meciurile juniorilor. Ne-au transmis că luăm dreptul de la învăţătură. Atunci, să modifice regulamentul, măcar la juniorii A, să nu-i interzică  unui junior să nu evolueze în două meciuri într-un interval de 36 de ore. Păi, dacă îl folosesc eu 10 minute la echipa mare, nu mai poate juca a doua zi măcar 45 de minute la juniori? Sunt aberaţii, FRF ori ne ajută, ori ne încurcă! Cum am văzut ultimele măsuri ale Federaţiei, mai mult ne încurcă.
A spus Dan Oprescu

spot_img
spot_img

Politica