duminică, iunie 2, 2024
spot_img

Ultima ora

spot_img

Sport

spot_img

CS Podari ramâne în Liga a III-a, ACSV Municipal retrogradata matematic

Supravieţuirea matematică, în orice supoziţii posibile pentru ultima etapă, a venit în tabăra podărenilor în urma rezultatului de sâmbătă seara. Echipa doljeană a întâlnit pe teren propriu Concordia II Chiajna, formaţie ce avea nevoie de victorie pentru a mai putea spera la o avansare în clasament până pe locul trei, ocupat cu certitudine de CS Podari. Împinşi de la spate de obligativitatea unei victorii, oaspeţii au deschis scorul în minutul 74, prin Răducanu.

Gazdele nu au lăsat toate punctele să ia direcţia vizitatorilor, revenind în ultimele secunde ale partidei. Ciocioană(90+5) a adus salvarea din punct de vedere algebric pentru formaţia din Podari, care se va duce în vacanţă la Dinamo II, în ultima etapă din campionat. Antrenorii Preda şi Murgan, supervizaţi tehnic de Victor Naicu, au început meciul de sâmbătă în următoarea formulă: Geacă – Orban, Dina, Dreşcă, Ciocioană – Stoica, Jianu, Răduţ, Bălmău – Preda, Dicu.

Revenire spectaculoasă la Tunari, dar degeaba…

Policlinica Buna Vestire Craiova

 În privinţa grupării din Işalniţa lucrurile sunt clare, iar retrogradarea nu mai poate fi evitată. În ciuda unui meci spectaculos reuşit la Tunari, cu o revenire de generic în ultimele zece minute ale partidei, „municipalii” sunt condamnaţi la scufundarea în Liga a IV-a. C. Scarlat(81), Stoiu(82) şi Mirescu(85) au restabilit egalitatea pentru doljeni la Tunari, după ce din minutul 63 scorul indica 3-0 în favoarea gazdelor.
Gruparea pregătită de Alin Gavrilă nu mai poate viza niciun loc salvator în ultima rundă din play-out, deoarece cifrele nu sunt de partea acesteia, o victorie clasând-o maxim pe poziţia a cincea, insuficient însă pentru menţinerea în Liga a III-a. ACSV Municipal a început partida de la Tunari cu următorul prim 11:Surdu – Fruntelată, Chiriţă, Flori, Popa – Mirescu, Ţucă, Ţenovici, L. Scarlat – Varia, Tudor. Au mai intrat: Istudor, Ştoiu şi C. Scarlat.

––

REZULTATE ETAPA A IX-A
Viitorul Domneşti     –     Dinamo II Bucureşti    1-3
CS Podari     –     Concordia II Chiajna    1-1
CS Tunari     –     ACSV Municipal Craiova    3-3

Clasament play-out
1. Dinamo II Bucureşti    19    12    3    4    39-19    39
2. CS Tunari    19    8    6    5    36-30    30
3. CS Podari    19    7    6    6    24-21    27
4. Concordia II Chiajna    19    6    5    8    21-23    23
5. Viitorul Domneşti    19    5    5    9    16-33    20
6. ACSV Mun. Craiova    19    6    1    12    26-36    19

spot_img
spot_img
spot_img

Politica