luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Trei medalii pentru mărşăluitoare

Cursa de 10 km marş din jurul Arenei Naţionale, din capitală, a fost de bun augur pentru atletele clubului din Bănie. În cadrul campionatului naţional, şapte practicante ale marşului de la CSM Craiova au concurat pentru o medalie naţională.
Din nefericire, doar cinci atlete din cele şapte înscrise au dus la bun sfârşit cursa, Claudia Ştef neprezentându-se la start şi Niţuleasa Alina nereuşind să încheie cei 10 km. În fine, dintre cele care au luat parte la întrecere, Enache Georgiana a urcat pe ultima treaptă a podiumului la senioare, în timp ce restul fetelor au contribuit decisiv pentru punctajul clubului în întrecerea pe echipe.

Aur naţional la tineret

În componenţa Manolache Liliana, Arvatu Neli şi Băţila Alina, CSM Craiova a bifat o medalie de argint la senioare şi una de aur la tineret, în clasamentul pe echipe.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Fetele de la marş s-au întors cu rezultate meritorii din capitală. Au adus trei medalii pentru vitrina clubului, dintre care un titlu la proba de echipe la categoria tineret. Din păcate, două sportive cu experienţă. Claudia Ştef şi Niţuleasa Alina, nu au trecut linia de sosire, prima neprezentându-se la cursă din cauza unor probleme personale, iar a doua a încheiat cursa prematur. În sport au loc şi astfel de evenimente nescontate, dar important este că restul fetelor au ţinut steagul sus şi au reuşit să se întoarcă cu medalii.
A declarat Sorin Manda, directorul CSM Craiova

Politica