luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Consilierul» Naicu vrea o ultimă victorie pe teren propriu

Cea din urmă prezenţă pe stadionul din Podari se doreşte a fi una de bun augur. Podărenii mai au nevoie de un singur punct în partida de sâmbătă, pentru a fi matematic scăpaţi de locul patru, care oricum nu ar reprezenta o problemă pentru formaţia doljeană, aceasta având un punctaj superior grupărilor din celelalte serii.
Podariul şi-a asigurat locul din Liga a III-a pentru anul viitor graţie victoriei cu emoţii din meciul cu Domneşti, dar antrenorul încă neoficial al echipei, Victor Naicu, speră la o prezenţă impunătoare a elevilor săi şi în partida cu Chiajna. Cu probleme de efectiv majore, mai ales între buturi, echipa din Podari este nevoită să folosească pentru ultimele două etape un fundaş de meserie pentru postul de portar, cum s-a întâmplat şi în precedentele două partide, încheiate cu rezultate pozitive.

Geacă, portarul de serviciu al Podariului

Fiind ultimul joc de pe teren propriu din acest sezon, podărenii au misiunea de a lăsa o impresie plăcută în faţa publicului, care s-a dovedit un bun sprijin în momentele de rătăcire a grupării.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Din punctul meu de vedere este un meci la fel de important ca cele de până acum şi trebuie să ţinem cont că este ultima prezenţă a echipei pe teren propriu şi ultima impresie contează. Trebuie să câştigăm acest joc şi sunt convins că dacă jucătorii vor avea aceeaşi atitudine ca în meciul precedent vom reuşi acest lucru. În poartă vom juca tot cu Geacă, este o soluţie de compromis, dar nu avem ce face.
A declarat Victor Naicu

ACSV Municipal mai speră doar la locul patru

Altfel, trupa din Işalniţa nu mai are multe speranţe pentru salvarea de la retrogradare, cu şase puncte în următoarele două partide, deşi este greu de crezut, va putea urca pe locul patru, în funcţie de rezultatele Chiajnei din ultimele etape, insuficient însă pentru a supravieţui.
Spunem că este greu ca ACSV Municipal să obţină maxim de puncte din ultimele două jocuri ale campionatului, deoarece va întâlni un adversar redutabil în runda de sâmbătă, iar jocul se va disputa în deplasare.
„Municipalii” pleacă într-un ultim voiaj la Tunari, într-o partidă în care înfrângerea ar asigura matematic retrogradarea pentru gruparea din Işalniţa.

––-

PROGRAM ETAPA A IX-A
Vineri, 30 mai
Viitorul Domneşti     –     Dinamo II Bucureşti    ora 18
Sâmbătă, 31 mai
CS Podari     –     Concordia II Chiajna    ora 18
CS Tunari     –     ACSV Municipal Craiova    ora 18

Clasament play-off
1. Dinamo II Bucureşti    18    11    3    4    36-18    36
2. CS Tunari    18    8    5    5    33-27    29
3. CS Podari    18    7    5    6    23-20    26
4. Concordia II Chiajna    18    6    4    8    20-22    22
5. Viitorul Domneşti    18    5    5    8    15-30    20
6. ACSV Mun. Craiova    18    6    0    12    23-33    18

Politica