marți, mai 14, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Prima poziţie din play-off, disputată înaintea ultimei etape

Urcată în fruntea clasamentului după greşeala Calafatului de la Segarcea, CSO Filiaşi nu are decât o singură variantă pentru a-şi menţine postura de lider înaintea ultimei etape.
Jucătorii pregătiţi de Ciurea vor primi vizita Progresului Segarcea şi au un singur gând pentru deznodământul partidei: victorie. Cele trei puncte le-ar acorda avantajul unei remize în faţa Calafatului, simplificând calculele pentru baraj. Mai mult, o victorie a Filiaşiului în jocul de sâmbătă, completată cu o înfrângere a gazdelor în partida de la Calafat, ar propulsa echipa lui Ciurea cu patru puncte peste elevii lui Uşurelu, ceea ce ar încheia conturile în favoarea filieşenilor, nemaicontând rezultatul din ultima etapă.

La polul opus, un pas strâmb din partea actualilor lideri şi o victorie a Calafatului, ar propune echipa de la malul Dunării favorită în jocul de pe şase iunie. În fine, cu ambele pretendente la titlu câştigătoare în meciurile de sâmbătă, soarta echipei calificate la baraj se va amâna pentru întâlnirea directă din ultima rundă dintre Filiaşi şi Calafat. Mai mult ca sigur, totul se va decide peste o săptămână, existând şanse mici ca Bistreţ sau Segarcea să se impună pe terenurile „coloşilor” fotbalului doljean.

–––

Policlinica Buna Vestire Craiova

REZULTATE ETAPA A V-A
Dunărea Calafat     –     Dunărea Bistreţ    ora 12
CSO Filiaşi     –     Progresul Segarcea    ora 12

Clasament play-off
1. CSO Filiaşi    10    5    4    1    15-9    19
2. Dunărea Calafat    10    5    3    2    18-12    18
3. Dunărea Bistreţ    10    3    1    6    11-17    10
4. Progresul Segarcea    10    2    2    6    13-19    8

Politica