vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Trei din patru pentru CS Podari

Lucrurile au început să revină pe o linie ascendentă în tabăra grupării din Podari. Victoria din derbiul doljean era vânată cu dârzenie de ambele formaţii, deoarece finalul campionatului bate la uşă, iar siguranţa continuării în Liga a III-a trebuie securizată din timp. Cele trei puncte din a patra confruntare directă dintre CS Podari şi ACSV Municipal au urmat cursul grupării din Podari, ca în precedentele două partide.
Dubla lui Dina(11, 71) a păstrat miza la gazde, după ce oaspeţii au ratat o lovitură de pedeapsă în prima repriză. Golul „municipalilor” a căzut la puţin timp de la reluare, autor fiind Varia(51).

Mai mult, victoria podărenilor a venit într-un moment de instabilitate pe banca tehnică, cu o zi înainte de disputarea jocului Vrăjitoarea părăsind cârma echipei doljene. Murgan şi Preda au fost nominalizaţi să conducă ultima sută de metri din sezon, consiliaţi de Victor Naicu la predarea lecţiilor de antrenament, care se află în continuare sub contract cu FC Balş, dar mai dă o fugă până la Podari să îi ajute pe cei doi antrenori-jucători.
Momentan, Naicu rămâne antrenor principal la Balş, dar în acelaşi timp este alături şi de băieţii din Podari.

O să îi ajut pe băieţii de la Podari până la sfârşitul sezonului, pentru că îi cunosc pe majoritatea şi este păcat să retrogradeze. Murgan şi Preda sunt interimari la Podari, eu mă aflu sub contract cu FC Balş, iar până atunci eu nu am decât un rol de consilier la echipa din Podari. Îi ajut cu sfaturi, vin la câteva antrenamente.  Momentan aşa stau lucrurile, nimic mai mult.
A declarat, pentru „Ediţie Specială”, Victor Naicu

Policlinica Buna Vestire Craiova

În partida de sâmbătă, CS Podari a folosit următoarea formulă: Purcea – Orban, Dina, Dreşcă, Ciocioană – Bălmău, Murgan(46 Stoica), Jianu, Răduţ – Preda, Dicu(76 Barbu). De cealaltă parte, oaspeţii au evoluat prin: Vişanu – Badea(37 Tudor), Gheorghiţă, Bălan, M.Popa – Fruntelată(78 Ştoiu), Chiriţă, Flori, L. Scarlat, Mirescu(46 C. Scarlat), Năstase(46 Varia).

––-

REZULTATE ETAPA A VI-A
Concordia II Chiajna     –     Dinamo II Bucureşti    1-1
Viitorul Domneşti     –     CS Tunari    1-1
CS Podari     –     ACSV Municipal Craiova    2-1

Clasament play-off
1. Dinamo II Bucureşti    16    10    3    3    33-13    33    
2. CS Tunari    16    7    4    5    29-26    25
3. CS Podari    16    6    4    6    20-18    22
4. Viitorul Domneşti    16    5    4    7    14-28    19
5. Concordia II Chiajna    16    5    3    8    16-21    18
6. ACSV Mun. Craiova    16    6    0    10    20-26    18

Politica