joi, mai 2, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Viitorul Ştiinţa Craiova, premiată la Dolphin Cup

Juniorii craioveni de la Viitorul Ştiinţa nu au făcut act de prezenţă la ediţia inaugurală a trofeului „Dolphin Cup”, organizat de Academia Hagi pe terenurile acesteia din Ovidiu.
Fracţionată pe două grupe de vârstă, 2000 şi 2001, competiţia amintită a adunat la linia de start câte cinci echipe pentru fiecare categorie. Viitorul Ştiinţa Craiova a fost prezentă cu ambele grupe de juniori, obţinând premii atât la categoria 2000, cât şi la categoria 2001.

Sub îndrumarea tehnicianului Marian Calafeteanu, juniorii U14 de la gruparea craioveană au încheiat competiţia pe locul al doilea, în timp ce jucătorii pregătiţi de Fane Voica(U13) au ocupat ultima treaptă a podiumului.
Competiţia s-a desfăşurat în sistemul fiecare cu fiecare, fiind alcătuite două clasamente separate pentru cele două categorii de vârstă. Pe lângă premiile colective, organizatorii au acordat şi premii individuale pentru cei mai buni jucători.

La acest capitol, juniorii craioveni au fost printre primii, având câte un reprezentant la fiecare grupă. Raul Constantinescu s-a întors cu titlul de cel mai bun jucător al turneului la categoria U14 şi Cosmin Dobre a fost desemnat golgeterul competiţiei juniorilor U13.
În afara formaţiilor de juniori de la Viitorul Ştiinţa Craiova, Bănia a mai avut un trimis la malul Mării, prin grupa de juniori 2001 a CSU Craiova, care însă a încheiat competiţia fără niciun punct la activ.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––

REZULTATE VIITORUL ŞTIINŢA CRAIOVA DOLPHIN CUP

CATEGORIA 2000
Viitorul Ştiinţa Craiova – Oţelul Galaţi    1-0
Dinamo Bucureşti – Viitorul Ştiinţa Craiova    2-4
Viitorul Ştiinţa Craiova – FC Braşov    2-0
Academia Hagi – Viitorul Ştiinţa Craiova    1-0

Clasament final Categoria 2000: 1.Academia Hagi 10p, 2.Viitorul Ştiinţa Craiova 9p, 3.Dinamo Bucureşti 5p, 4.Oţelul Galaţi 5p, 5.FC Braşov 1p.

CATEGORIA 2001
Academia Hagi – Viitorul Ştiinţa Craiova    2-1
Viitorul Ştiinţa Craiova – Dinamo Bucureşti    0-1
Viitorul Ştiinţa Craiova – Oţelul Galaţi    3-2
Viitorul Ştiinţa Craiova – CSU Craiova    3-2
    
Clasament final Categoria 2001: 1.Dinamo Bucureşti 11p, 2.Academia Hagi 7p, 3.Viitorul Ştiinţa Craiova 6p, 4.Oţelul Galaţi 6p, 5.CS U. Craiova 0p.

Politica