vineri, mai 17, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Doljenii pot face un pas important pentru salvare

Meciurile ce vor fi disputate azi de către formaţiile doljene angrenate în lupta pentru salvarea de la retrogradare în ultimul eşalon naţional pot îmbunătăţi considerabil situaţia din clasament a acestora.
ACSV Municipal Craiova se află la o victorie distanţă de a obţine accesul către podiumul play-out-ului şi elevii lui Gavrilă se pot propulsa astăzi în zona de siguranţă. Aceştia vor întâlni pe teren propriu formaţia din Tunari, cea care ocupă în acest moment poziţia a treia din clasament, la egalitate de puncte cu băieţii din Işalniţa.

Partida de mâine (n.r azi) este foarte importantă pentru noi din prisma locului din clasament. Cu o victorie în faţa echipei din Tunari urcăm pe locul trei, chiar poate şi pe poziţia a doua în funcţie de rezultatul de la Chiajna. Sperăm să păstrăm punctele acasă şi să ne mai liniştim în privinţa situaţiei din clasament.
A declarat Alin Gavrilă, tehnicianul formaţiei ACSV Municipal Craiova

CS Podari se va deplasa la satelitul Concordiei Chiajna, cu speranţa unei victorii care să le reducă şansele gazdelor la salvare şi să îi menţină pe podăreni în grafic. Cu atât mai mult că elevii lui Vrăjitoarea vor evolua „afară”, cele trei puncte ar fi ideale pentru componenţii grupării doljene.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Este un meci cu o echipă care nu este într-o situaţie foarte plăcută în clasament şi-şi joacă o şansă importantă cu noi pentru salvare. Au avantajul terenului propriu, însă noi mergem să câştigăm. O victorie ar lămuri în mare parte situaţia noastră, în funcţie şi de restul rezultatelor, iar Chiajna ar fi scoasă din această luptă.
A declarat Bogdan Vrăjitoarea, antrenorul echipei din Podari

Aceştia vor fi prezenţi la Chiajna fără Bălan, Mohora, Stăncuţa şi Crângoiu, primii doi fiind accidentaţi, iar cei doi din urmă suspendaţi.

––-

PROGRAM ETAPA A IV-A
Concordia II Chiajna     –     CS Podari    ora 18.00
Dinamo II Bucureşti     –     Viitorul Domneşti    ora 18.00
ACSV Mun. Craiova    –     CS Tunari    ora 18.00

Clasament play-out
1. Dinamo Bucureşti    13    8    2    3    27-12    26
2. CS Podari    13    5    4    4    17-14    19
3. CS Tunari    13    5    3    5    24-24    18
4. ACSV Mun. Craiova    13    6    0    7    18-20    18
5. Viitorul Domneşti    13    4    3    6    11-22    15
6. Concordia II Chiajna    13    4    2    7    12-17    14

Politica