luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

De Paște, la Craiova: Scena unui club de karaoke, transformată în ring de box

Bisericile din Craiova au fost arhipline, tinerii luând drumul cluburilor, după ce au primit Paște. Și cum baba suferă la frumusețe, tinerele pasionate de distracție nu au uitat că ținuta trebuie să fie una pe măsură. Tocurile, poșetele sclipicioase, fustele scurte și bluzele transparente nu au adus nicidecum cu ținuta ,, umilă’’ care ar fi trebuit purtată în noaptea de Înviere. După ce și-au făcut ,, datoria’’ de buni creștini, petrecăreții au luat cu asalt cele mai în vogă cluburi din oraș, unde au petrecut până dimineața.

,, Da, pot spune că mersul la Biserică poate fi îmbinat cu distracția din club. Suntem tineri și dacă acum nu ne distrăm, atunci când? Poate ținuta mea nu este tocmai una de mers la biserică, însă așa se poartă în ziua de azi. Vreau să petrec până dimineață și să uit de toate grijile’’, a spus Alina, 23 ani.

,, Am venit să luăm lumină, după care vom merge să petrecem într-un club. Avem prea puține zile libere și trebuie să profităm de ele. Suntem gașcă mare și vrem să  petrecem până în zori’’, a povestit Cristi, 25 ani.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deznodământ cu bătaie

Mai mult de atât, incidentele din noaptea Învierii nu au întârziat să apară nici în acest an. Petrecăreții ,, războinici’’ s-au luat la harță într-unul dintre cele mai cunoscute cluburi de karaoke din Bănie. Deznodământul nu a fost unul tocmai plăcut, tinerii ajungând să-și împartă pumni și palme.

,, Nu mi-a venit să cred când am văzut ca toată lumea din jurul meu începe să se ia la bătaie. Am crezut că o să primesc și eu câteva lovituri. Din fericire, am reușit să plec cât mai repede din acel loc. Scena devenise ring de box’’, a mărturisit Maria, 22 ani.

Politica