duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

PSD Dolj fu la Rast

În duminica Floriilor, 13 aprilie 2014, a avut loc a IX-a ediţie a Zilelor comunei Rast, eveniment care a marcat şi înfrăţirea localităţii cu un oraş din Italia, Castellamonte.
Preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, însoţit de o delegaţie numeroasă, a fost alături de primarul Iulian Silişteanu la ceas aniversar.

Am venit împreună cu mai muli colegi la Rast pentru că ne-am dorit să fim lângă primarul nostru Iulian Silişteanu. Ne-am adus aminte de momentele dramatice prin care a trecut comuna Rast, şi bucuria de a fi împreună în astfel de clipe de sărbătoare este foarte mare. Îl felicit pe primarul Iulian Silişteanu pentru acest reuşit eveniment şi pentru înfrăţirea cu oraşul italian Castellamonte. Le doresc oamenilor din Rast multă sănătate, linişte şi lumină în suflet, şi să aibă parte de un Paşte fericit alături de persoanele care le sunt dragi!
A declarat preşedintele PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda

Primarul comunei Rast, Iulian Silişteanu, s-a arătat bucuros de oaspeţii de la Craiova şi din Italia, dar înainte de a îi conduce pe aceştia în târg, unde avea loc sărbătoarea, i-a condus prin Rastul Vechi, pentru a le arăta urmele încă vizibile ale inundaţiilor din 2006 care au trecut peste localitate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

După ceremonia din Sala Consiliului Local Rast, unde am semnat documentele de înfrăţire ale comunei Rast cu oraşul italian Castellamonte, am mers cu oaspeţii pe o stradă din localitate unde urmele lăsate de inundaţiile din 2006 încă se mai văd. Le mulţumesc domnului preşedinte Claudiu Manda, domnului Ion Călin şi întregii delegaţii a PSD Dolj că au răspuns afirmativ la invitaţia noastră şi ne-au fost alături, dar şi fraţilor noştrii italieni din  Castellamonte.  Le doresc tuturor numai bine şi sărbători fericite!
A declarat primarul comunei Rast, Iulian Slişteanu

Din delegaţia preşedintelui PSD Dolj, deputatul Claudiu Manda, au făcut parte: preşedintele executiv, deputatul Ion Călin, preşedintele organizaţiei de pensionari a PSD Dolj, Nicolae Vrapcea, vicepreşedinţii – Cosmin Vasile, Ovidiu Flori şi Mihai Neaţu, vicepreşedintele OFSD Oana Bică şi secretarul executiv Nuţa Tudor.
Birou presă PSD Dolj

spot_img
spot_img

Politica