luni, mai 6, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

UEFA dă EJECT CSU-ului Craiova

Deşi răspunsul a sosit de circa 5-6 zile la Federaţia Română de Fotbal, preşedintele ales al Federaţiei în complicitate cu mai mulţi funcţionari ai Federaţiei, au ţinut secret această scrisoare venită din partea UEFA, astfel încât conţinutul ei să nu fie cunoscut de opinia publică.

Motivul pentru care Răzvan Burleanu ţine ascuns răspunusul UEFA este acela că acesta este unul NEGATIV şi blochează orice iniţiativă în a modifica statutul Federaţiei Române de Fotbal.
Acţiunea lui Burleanu se cauzează faptului că, deşi a promis dreptate şi echitate în mandatul său de preşedinte al Federaţiei, ulterior câştigării alegerilor s-a lepădat de promisiunile faţă de alegători şi în ceea ce priveşte CSU Craiova, se pare că ar fi tentat să cedeze presiunilor politice venite dinspre PSD şi Rotaru.
Cât despre răspunsul UEFA în discuţie, acesta este unul extrem de clar şi face referire, în mod direct, la respectarea Statutului Federaţiei Române de Fotbal.

Concret, în răspunsul trimis oficial de UEFA acest for face precizarea că nu ar avea nimic împotrivă ca un club să promoveze, fie şi după primul an de afiliere, dacă acest lucru ar fi în concordanţă cu statutul Federaţiei Române de Fotbal, însă dacă în statut,  art. 54, cu privire la integritatea competiţiei există, acest club nu poate să promoveze, deoarece ar încălca grav statutul.
Prin urmare răpunsul oferit de UEFA, care bineînţeles nu este decât unul consultativ este unul care îndeamnă la respectarea cu sfinţenie a statutului Federaţiei Române de Fotbal şi în special a principiilor de fair-play şi integritate agreate de FRF în momentul afilierii la UEFA şi FIFA.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Menţionăm că în cadrul funcţionării Federaţiei Române de Fotbal primează LEGEA ROMÂNĂ înaintea oricărui for internaţional.
Este de neînţeles faptul cum un preşedinte tânăr, nou ales, care a promis că va fi un altfel de preşedinte faţă de ce a fost Sandu Mircea, s-a aliat atât de uşor modului de lucru netransparent, clientelar şi extrem de defectuos al REGIMULUI Mircea Sandu.
Toate aceste gesturi ale preşedintelui Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, după instalarea în fruntea Federaţiei alimentează suspiciunile pe care le au tot mai mulţi membri afiliaţi cu privire la capacitatea profesională, dar şi morală a acestuia de a putea conduce fotbalul românesc.
Din zi în zi gesturile şi atitudinea lui Burleanu trădează o faţă nevăzută a acestuia.

Vom reveni!

Politica