duminică, mai 19, 2024

Ultima ora

spot_img

Sport

Roadshow-ul de educaţie bursieră «Academia Broker» continuă la Craiova

SSIF Broker, în parteneriat cu Bursa de Valori Bucureşti şi Universitatea din Craiova organizează în data de 10 aprilie cea de-a patra conferinţă “Academia Broker”.
Evenimentul va aduce faţă în faţă speakeri de top în domeniul pieţei de capital cu studenţi şi investitori care işi doresc să se specializeze în domeniul financiar şi al investiţiilor pe Bursă.
Conferinţa debutează cu seminarul destinat studenţilor de la Facultatea de Economie si Administrarea a Afacerilor care vor sa devină brokeri, traderi sau investitori. Participanţii vor interacţiona cu specialişti în domeniu din cadrul SSIF Broker şi Bursa de Valori Bucureşti, având ocazia să aplice la programe de internship oferite de cele două companii.
Evenimentul se va desfăşura în Sala Albastră a Universităţii Craiova, începând cu ora 11.00.

La ora 16.30 va avea loc seminarul dedicat exclusiv investitorilor pe Bursă din Craiova. Printre temele de discuţie, amintim: „Ce sunt produsele financiare cu capital protejat?“, „Cum să devii investitor pe piaţa de capital?“, „Fonduri de investiţii“ sau „Tendinţe şi noutăţi în economia globală“. După conferinţă, investitorii sunt invitaţi  să participe la o sesiune de networking cu speakeri de top ai SSIF Broker şi Bursa de Valori Bucureşti.
Organizată în parteneriat cu Universitatea din Craiova şi Camera de Comerţ şi Industrie Dolj, conferinţa Academia Broker face parte din Proiectul FEAA Educaţia Financiară – Provocări şi soluţii.
Proiectul educaţional “Academia Broker” îşi propune două obiective majore: Îndrumarea studenţilor din universităţile cu profil economic către o carieră în domeniul pieţei de capital şi educarea actualilor şi potenţialilor investitori pe bursă din toată ţara.

Academia Broker a debutat în data de 24 februarie, la Academia de Studii Economice Bucureşti şi se desfăşoară cu sprijinul celor mai importante universităţi din ţară şi facultăţi de profil, în vederea organizării de conferinţe şi întâlniri de networking cu studenţi şi potenţiali investitori, evenimente ce vor contribui la aprofundarea cunoştinţelor în domeniul bursier şi continuarea profesiei în domeniul financiar.
În paralel cu aceste seminarii, Academia Broker completează procesul de educaţie bursieră prin materiale educative postate pe site-ul www.ssifbroker.ro şi webinarii pe subiecte financiare şi bursiere, în vederea pregătirii viitorilor investitori.
În cadrul “Academia Broker” sunt organizate peste 10 seminarii, în oraşe precum Cluj, Timişoara, Sibiu, Constanţa, Suceava sau Iaşi.

Policlinica Buna Vestire Craiova
spot_img
spot_img

Politica