marți, mai 7, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Profesorul Bruce A. Little vine la Biblioteca Aman

Biblioteca Judeţeană “Alexandru şi Aristia Aman” în parteneriat cu Societatea de Ştiinţe Istorice – Filiala Dolj şi Centrul de Studii ale Relaţiilor Internaţionale – Craiova, vă invită să audiaţi prelegerea intitulată Ideea de progres şi ordinea socială susţinută de reputatul profesor din S.U.A., Bruce A. Little (foto), vineri 11 aprilie 2014, ora 12.00, în sala Acad. Dinu C. Giurescu.
Domnia sa este recunoscut pentru preocupările în domeniile filosofiei, istoriei şi teologiei, concretizate în numeroase cărţi şi articole care s-au bucurat de receptivitate în mediul academic de peste Ocean.

Profesorul Bruce A. Little a onorat cu prezenţa sa de mai multe ori comunitatea universitară din Cetatea Băniei, bucurându-se de aprecierea şi preţuirea studenţilor, profesorilor, dar şi a publicului larg interesat de teme de actualitate ale societăţii de astăzi.
Născut la 30 aprilie 1945, Bruce A. Little este profesor de filosofie şi director al Francis A. Scaeffer Collection, Wake Forest, North Carolina, U.S.A. Doctor în teologie şi în filosofia religiei, profesorul Little a susţinut prelegeri în numeroase centre universitare din Europa. Preocupările pentru chestiuni ce privesc înţelegerea mecanismelor proprii societăţii actuale şi abordările teologice pline de sens i-au adus  profesorului Bruce A. Little renumele unui bun specialist al societăţii în care trăim.

Biroul de Presa al Bibliotecii Judeţene Alexandru şi Aristia Aman Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica