marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Minerii n-au voie să piardă la Oradea

Înaintea partidei cu ocupanta locului secund, CSM Râmnicu Vâlcea, al cărui rezultat nu va conta în lupta pentru evitarea retrogradării, Minerul Motru întâlneşte FC Bihor Oradea, în penultima etapă a sezonului regulat.
Va fi ultima şansă pentru „lanterna roşie” să mai acumuleze vreun punct înainte de play-out, fiindcă orădenii se află pe locul 10 şi sunt contracandidaţii oltenilor.

Mergem la Oradea să ne jucăm şansa. Pentru noi, orice meci pare decisiv. E ultima şansă să mai luăm puncte înainte de play-out, fiindcă în ultima etapă a turului jucăm cu Râmnicu Vâlcea şi acel rezultat nu va conta. FC Bihor e una din contracandidate şi nu avem voie să pierdem pentru a mai spera la salvare.
A spus antrenorul Gabi Zahiu

În ultima perioadă s-a vehiculat varianta că ar putea retrograda o singură echipă la finele sezonului, iar cum FC Universitatea Craiova s-a retras din campionat, din Seria Vest nu ar mai pica nimeni.
Posibila decizie a Comitetului Executiv nu-l încântă Zahiu, în contextul în care echipa sa nu va avea nici în vară bani pentru a-şi întări lotul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Comitetul Executiv va decide asta, dar nu ştiu cât bine ne face nouă. După părerea mea, sezonul trecut ne-am întins mai mult de cât e plapuma. Factorii de decizie din Motru şi-au dorit mult ca echipa să revină în Liga a II-a, dar au resurse financiare limitate.  Noi nu ne permitem să facem transferuri, iar salariile sunt foarte mici. E un lucru bun că nu avem restanţe. Dacă vom rămâne în eşalonul secund, va trebui să ne întărim lotul, pentru a nu păţi ca acum. Eu nu voi căuta neapărat jucători cu nume, ci caractere. E foarte important să ai la echipă jucători care se dăruiesc pe teren.
A spus Zahiu

Pentru meciul cu FC Bihor, Minerul are în continuare mari probleme de lot. Portarul Daniel Popescu, fundaşii stânga Cosmin Laurenţiu şi Ionuţ Schinteie, alături de mijlocaşii Sorin Stanciu şi Atilla Şoo sunt indisponibili. În partida-tur, FC Bihor s-a impus cu 2-1 la Motru, iar singurul gol al nou-promovatei a fost marcat de argentinianul  Raul Speroni, cel care a înscris şi etapa trecută, în eşecul cu FC Olt (1-3).

Politica