sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliştii luaţi cu asalt la şcoala «Alexandru Macedonski»

Agitaţie mare ieri în sala de sport a Şcolii Gimnaziale “Alexandru Macedonski” din Craiova. Aproape de orele prânzului, elevii şi profesorii şcolii au avut surpriza de a-i avea ca oaspeţi pe componenţii echipei de volei masculin din Craiova.
Trupa pregătită de Dan Pascu continuă astfel seria acţiunilor de promovare a sportului în general şi a voleiului în special fiind alături de copii şi poate viitori practicanţi ai voleiului, după ce săptămâna trecută au fost prezenţi la Şcoala Gimnazială “Nicolae Bălcescu”. Deşi zilele următoare sunt extrem de importante pentru finalul sezonului competiţional, echipa urmând să joace primele două meciuri din turul al doilea al play-off-ului, voleibaliştii şi-au făcut timp să fie alături de viitorul Craiovei.
Plini de voie-bună şi amabili, jucătorii de la SCM au făcut câteva schimburi de mingi în locaţia amintită  cu susţinătorii lor după care s-a trecut la adevărate sesiuni de autografe şi fotografii.
Fiecare dintre componenţii echipei a avut proprii mici fani, pixurile întârziind minute bune pe bucăţile de hârtie sau calendarele cu echipa oferite de voleibalişti pentru autografe.

A fost din  nou o zi foarte frumoasă. Nici nu poate fi altfel atunci când te afli printre copii. Ne bucurăm că putem, cel puţin aşa cred, contribui la educarea lor în mod corect. Sportul este o activitate benefică pentru copii iar noi, prin ceea ce reprezentăm, putem să-i atragem spre practicarea acestuia.
A declarat la finalul acţiunii antrenorul echipei, Dan Pascu

Pe lângă promovarea voleiului în şcolile craiovene, acţiune demnă de luat în seamă pentru că astfel se crează copiilor modele şi le sunt orientaţi paşii către acţiuni benefice atât corpului cât şi minţii, întâlnirea de la Şcoala Gimnazială “Alexandru Macedonski”, ca şi cea de săptămâna trecută de la Şcoala Gimnazială “Nicolae Bălcescu”, a avut şi scopul de a trage publicul la Sala Polivalentă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Nu pot să spun că nu m-am gândit şi la publicul pe care l-am vrea alături la meciurile cu Zalăul. Poate dintre aceşti copii sunt unii care îşi vor dorii să vină să ne vadă vineri şi sâmbătă. Îmi doresc ca publicul craiovean, pentru care, fără a folosi cuvinte mari, jucăm, să fie alături la meciurile cu echipa din Zalău şi să ne încurajeze. Avem nevoie de sprijin pentru că ne aşteaptă două partide extrem de dificile Vream să ajungem din nou în finala campionatului iar o sală care să ne susţină ar fi un avantaj pentru noi. Tot timpul când am avut suporterii aproape am jucat bine. Sunt momente în joc în care sprijinul tribunei întoarce totul. Când şti că eşti sprijinit din tribună, că ai pentru cine să joci şi că la finalul unei partide ai făcut fericit pe cineva, te mobilizezi altfel.
A mai spus Dan Pascu

Prima partidă din seria celor două programate la finalul săptămânii va avea loc în Polivalenta craioveană vineri, cu începere de la ora 17.45.

–––––

VOLEI MASCULIN

PLAY-OFF, turul II, meciul I, Sala Polivalentă, vineri, ora 17.45
SCM “U” Craiova – ACS Volei Municipal Zalău
PLAY-OFF, turul II, meciul II, Sala Polivalentă, sâmbătă, ora 19.00
SCM “U” Craiova – ACS Volei Municipal Zalău

Politica