marți, aprilie 30, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pandurii, obligaţi la puncte în «Groapă»

Pandurii se află de câteva etape în cădere liberă, resimţind o scădere de formă drastică, nu neapărat în contextul jocului exprimat, ci în sfera eficienţei pe tabelă. Gorjenii nu au reuşit să găsească culoarele favorabile pentru a înscrie în ultimele patru etape decât o singură dată, dar s-au întâlnit de câteva ori cu momente bune în faţa porţii, care puteau fi fructificate pe tabelă.

Acest aspect a curbat linia rezultatelor în sensul negativ şi a trimis vicecampioana României pe poziţia a şasea, la patru puncte distanţă de locul patru, ocupat de adversara pandurilor de sâmbătă.
Dinamo Bucureşti stă acum la adăpostul poziţiei a patra, loc ce asigură prezenţa în cupele europene dacă noua deţinătoare a Cupei României va fi o formaţie clasată pe podium, motiv pentru care Pandurii au o misiune şi mai încărcată în partida de pe „Ştefan cel Mare”.
Somaţi de conducere să îşi adjudece cinci puncte din următoarele trei etape, elevii lui Pustai trebuie să îmblânzească „haita roşie” condusă de Flavius Stoican, astfel încât să nu cedeze niciun punct în „Groapă”.

O eventuală înfrângere în partida cu Dinamo ar încinge şi mai mult spiritele în interiorul formaţiei din Târgu-Jiu, precum şi în rândul suporterilor, care încă de la ultimul eşec, de pe teren propriu, au început să ceară anumite demisii. În tur, Pandurii Târgu-Jiu a învins Dinamo Bucureşti cu scorul de 2-1, dar a pierdut partida din Cupa României, unde „câinii roşii” s-au impus cu 1-0, pe teren propriu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica