sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Primarul din Brezniţa de Ocol-Mehedinţi a demisionat din funcţie

Vor avea loc alegeri locale odată cu cele europarlamentare. Primarul comunei mehedinţene Breniţa de Ocol, Dumitru Drăghici  şi-a dat demisia din funcţie, el având o condamnare de doi ani şi şase luni de închisoare pentru fals şi uz de fals. Condamnarea nu este definitivă. Prefectul judeţului Mehedinţi, Nicolae Drăghiea a  declarat  că alegerile anticipate în comună, ar putea fi organizate în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.
Potrivit prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea. Demisia primarului comunei mehedinţene Dumitru Drăghici a fost înregistrată vineri şi cel mai probabil alegerile anticipate în comună vor fi organizate în data de 25 mai, în aceeaşi zi cu alegerile europarlamentare.

Probabil că odată cu alegerile europarlamentare vom avea alegeri şi de primar la Brezniţa de Ocol. Primarul şi-a dat în sfârşit demisia.
A declarat ieri prefectul de Mehedinţi

Dumitru Drăghici (PSD) a fost suspendat din funcţia de primar al comunei Brezniţa de Ocol în aprilie 2012 prin ordinul prefectului de Mehedinţi, Nicolae Drăghiea , după ce a fost trimis în judecată în stare de arest preventiv într-un dosar privind retrocedări ilegale de terenuri.
Ulterior, la sfârşitul lunii ianuarie, primarul comunei Brezniţa de Ocol, Dumitru Drăghici a fost condamnat în acest dosar la doi ani şi şase luni de închisoare cu executare şi doi ani interzicerea drepturilor pentru fals intelectual şi uz de fals, decizia fiind luată de Curtea de Apel Craiova şi putând fi atacată cu recurs.
Dumitru Drăghici se află în stare de libertate de ceva timp şi aştepată să fie judecat recursul la condamnarea primită anterior.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica