sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Şase angajări pe loc la Bursele din Mehedinţi

În datele de 26 şi 27 februarie 2014 AJOFM Mehedinţi a organizat burse ale locurilor de muncă în municipiul Drobeta Turnu Severin şi în oraşele Baia de Aramă şi Vânju Mare. În urma întâlnirii care a avut loc cu mai mulţi angajatori şi a discuţiilor purtate în 17.02.2014, la sediul Centrului Regional de Formare Profesională a Adulţilor (CRFPA) Mehedinţi din Drobeta Turnu Severin, strada Serpentina Roşiori nr. 1, în data de 27.02.2014, ora 10.00, AJOFM Mehedinţi a organizat o bursă a locurilor de muncă la cererea pieţei muncii . Totodată, în data de 26.02.2014 au fost organizate burse ale locurilor de muncă şi de către colegii noştri de la punctele de lucru din oraşele Baia de Aramă şi Vânju Mare. Pentru a găsi un număr cât mai mare de locuri de muncă, dintr-o gamă cât mai diversă de meserii şi domenii de activitate, s-au desfăşurat acţiuni de contactare a agenţilor economici, în vederea identificării locurilor de muncă vacante.

Salariaţii AJOFM Mehedinţi de la punctul de lucru din Vînju Mare au depistat 8 agenţi economici, care au oferit un număr total de 54 locuri de muncă vacante (în special în agricultură, în cultura plantelor şi creşterea animalelor), respectiv 29 agenţi economici cu 172 locuri de muncă vacante la punctul de lucru din Baia de Aramă ( exploatări forestiere, silvicultură, comerţ, alimentaţie publică, hoteluri şi restaurante, construcţii diverse activităţi de prestări servicii. Pentru bursa locurilor de muncă ce s-a desfăşurat în municipiul Drobeta Turnu Severin un număr de 29 angajatori şi-au manifestat intenţia de a participa oferind 152 locuri de muncă vacante în diverse domenii de activitate cum ar fi construcţii, alimentaţie publică, hoteluri şi restaurante, transporturi, industrie uşoară, comerţ, diverse activităţi de prestări servicii.

În datele de 26 şi 27 februarie 2014, au fost prezenţi 64 agenţi economici (8 la Vânju Mare, 29 la Baia de Aramă şi 27 la Drobeta Turnu Severin) care au furnizat tuturor solicitanţilor informaţii referitoare la condiţiile de ocupare a locurilor de muncă, numărul participanţilor fiind de 531 persoane (68 la Vânju Mare, 243 la Baia de Aramă şi 220 la Drobeta Turnu Severin).  În urma participării la acest târg de locuri de muncă, 6 persoane au fost încadrate pe loc, evaluarea finală a rezultatelor obţinute urmând a fi făcută în termen de 30 de zile de la data desfăşurării acestei acţiuni, şi anume la sfârşitul lunii martie 2014.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica