vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liderul din judeţ, perdant în faţa Işalniţei

Aflată pe prima poziţie a clasamentului ligii a IV-a, Dunărea Calafat a cedat în jocul de verificare, disputat împotriva grupării din Işalniţa, formată în marea majoritate din jucătorii ce au activat în toamnă, la echipa de Liga a IV-a. Totuşi, puţini jucătorii care au mai rămas de la formaţia de liga a III-a, precum şi fotbaliştii cu experienţă în eşalonul trei care au venit de la Podari, au ilustrat nivelul a două echipe ce evoluează în două campionate diferite ca valoare. Işalniţa trecut la frâiele meciului în prima parte a jocului, prin reuşita lui Trică, dar calafetenii s-au redresat până la pauză, egalând prin Afrem, jucător ce a evoluat pentru CS Podari în sezonul de toamnă, dar s-a mutat la malul Dunării în perioada recentă. Elevii lui Gavrilă au trecut din nou la conducerea meciului după reluare, prin Năstase, şi au încheiat conturile definitiv spre sfârşitul meciului, când şi-au mărit ecartul la două lungimi, prin golul lui Tudor.

Amical câştigat în a doua repriză de Işalniţa

Tehnicianul Işalniţei a folosit întreg lotul, formaţia din liga a III-a evoluând în următoarea formulă: Surdu – A.Badea, M. Chiriţă, Nica, Istudor – Ţucă, M. Flori, Trică, Năstase, L. Scarlat, C. Scarlat. În a doua repriză, echipa a fost schimbată pe parcurs în totalitate, intrând: Mişanu, Varia, Tudor, Flori Răducu, Dulvac, Sgubin, Mitroi, Ţenovici, Jovanotti, Tănase şi Bratoveanu. De cealaltă parte, Dunărea Calafat a folosit doar patru schimbări şi a început meciul cu următorul prim 11: Niţă – Titu, Iliza, Sârbu, Dorobanţu, Brebenel – Puţintelu, Coca, Sârbu, Afrem – Drăguşin. Au mai evoluat: Poenaru, Mihalache, Căldăraru, Ganea. În altă ordine de idei, Işalniţa va continua seria amicalelor în această săptămână, urmând să întâlnească miercuri Dunărea Bistreţ şi sâmbătă satelitul Pandurilor, la Târgu-Jiu. În schimb, Dunărea Calafat are programat un joc amical la sfârşitul săptămânii, când îi vor primi la malul Dunării pe jucătorii de la Viitorul Cârcea, ocupanta locului cinci în ierarhia ligii a IV-a. Sâmbătă, Dunărea Calafat a mai disputat un joc de pregătire, în compania Avântului Rast, formaţie ce evoluează în seria I a Ligii a V-a Dolj, iar calafetenii s-au impus cu scorul de 4-3.

Policlinica Buna Vestire Craiova

–––––

Amical

Filiaşiul a bătut la scor rezervele Motrului

Băieţii lui Ciurea au jucat sâmbătă un amical, la Motru, contra unei echipe formate din jucătorii neutilizaţi de Zahiu în partida cu Universitatea Craiova, plus juniori de la grupa de republicani A. Divizionara judeţeană din Filiaşi a trecut de formaţia improvizată a minerilor într-un mod categoric, scor 4-0. Răducan, Pipoi, Miculete şi Lupu au semnat victoria doljenilor, care se pregătesc intens pentru a doua parte a sezonului, la sfârşitul săptămânii având perfectat un nou joc de verificare, contra formaţiei Ştiinţa Turceni. În partida cu a doua echipă a Motrului, Ciurea a trimis în teren următorii: Lascu – L. Pais, Sodoleanu, Lupu, Mateiţă – Cârjan, Relea, Borneci, Cruşoveanu – Pârvuică, Răducan. Au mai intrat: Constantin, Dumitraşcu, Ianâcu, Giotoiu, Miculete şi Pipoi.

Politica