sâmbătă, aprilie 20, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Gânduri pozitive după pregătirea din Antalya

Pandurii sunt încrezători în propriile forţe la finele celor două stagii de pregătire, desfăşurate pe pământ turcesc, în Antalya. Conectaţi la priza cu pregătire fizică în primul cantonament şi modelaţi tehnico-tactic în jocurile din al doilea stagiu, pandurii şi-au obţinut doza necesară de oxigen pentru returul campionatului, care se anunţă unul incendiar. Gorjenii s-au mişcat relativ bine în partidele din Antalya, înregistrând două victorii, un egal, o înfrângere şi o jumătate de meci pierdut, dar au încheiat stagiul cu un eveniment nu tocmai în spiritul fair-play-ului. La ultima partidă de verificare, cu Cernomoreţ Odessa, nervii jucătorilor ambelor echipe au fost întinşi la maxim, însoţit de un arbitraj slab, după cum susţine antrenorul gorjenilor. Meciul a auzit ultimul fluier prematur, în minutul 60, după ce jucătorii aflaţi pe gazon s-au luat la harţă, iar brigada de arbtrii nu a gestionat bine evenimentele. În acel moment, tabela indica 1-0 pentru echipa ucraineană, care a intrat la cabine în avantaj.  

Final de stagiu înflăcărat

Spiritele s-au încins de-a binelea, iar staff-ul celor două echipe a căzut de comun acord că este mai bine să oprească meciul, pentru a nu agrava cele întâmplate.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Într-adevăr s-a terminat mai repede decât ne-am fi dorit. Eu cred că dacă erau nişte arbitri mai de o calitate superioară nu se ajungea la ce s-a întâmplat. Am decis să nu mai continuăm pentru că spiritele erau prea inflamate, s-a ajuns la o îmbulzeală generală, nu pot să zic bătaie, din cauza indeciziei unui arbitru care trebuia la un moment dat să scoată nişte cartonaşe roşii şi se linişteau jucătorii. E bine că nu s-a accidentat nimeni până la urmă. A fost un meci bun, cu o intensitate destul de bună, au fost şi contacte destul de puternice, este bine că am terminat fără jucători accidentaţi, este rău că am jucat doar 60 de minute. Îmi pare rău de incident pentru că sunt două echipe care au jucat în Europa.
A declarat Cristi Pustai, la finalul meciului cu Cernomoreţ, conform pandurii-tg-jiu.ro

Pustai: «Mai avem de lucru, dar aşteptăm campionatul încrezători»

Revenind la viziunea pandură asupra ultimei părţi a sezonului, aceasta este una optimistă, încrezătoare putem spune, deoarece Pustai nu vede probleme mari la echipă din punctul de vedere al pregătirii.

Dacă exceptăm faptul că în meciul cu Cernomoreţ am primit un gol chiar înainte de pauză şi dacă scoatem acele 2 minute şi 15 secunde cu Şahtior, m-aş fi putut declara mulţumit. Este încă de lucru, aşteptăm totuşi campionatul încrezători, de pregătit ne-am pregătit bine, încrezători că ne vom apăra poziţia şi la anul vom fi în luptă pentru Europa.
A mai spus Pustai, conform aceleaşi surse

Pandurii vor reintra în febra campionatului sâmbata viitoare, la Galaţi, unde vor avea de topit oţelul pentru cele trei puncte.

Politica