vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Oare când te vei opri «LOV»?

Avidă de putere şi bolnavă de grandomanie a călcat în picioare tot ce înseamnă lege, dar mai cu seamă promisiunile pre-electorale.Ca un paradox, micul dictator din Craiova a câştigat votul craiovenilor cu un mesaj direct la inima suporterilor Ştiinţei acesta fiind de solidaritate împotriva mafiei de la Bucureşti care a făcut atâta rău clubului.

Contracandidatul Antonie Solomon a fost acuzat de Olguţa pentru complicitate la toare relele Ştiinţei.Iată că până la urmă constatăm  că relele făcute de Antonie Solomon nu au fost decât o adiere de primăvară faţă de ce face această doamnă.Tupeul ei bădărănesc, însuşit probabil, în perioada de «stagiatură» PRM, aşa cum spumos povesteşte Ilie Merce într-o carte fabuloasă şi în care relatările despre activitatea de bază a Olguţei Vasilescu primesc o atenţie aparte.

Votul câştigat în iunie 2012 a fost unul obţinut în baza unor promisiuni care au fost încălcate în proporţie de 90%. Prin urmare craiovenii au fost păcăliţi din nou şi din păcate nu se mai poate face nimic până în 2016. Chiar daca valul USL-ist era favorit niciodată nu ar fi câştigat mandatul fără contribuţia locuitorilor Craiovei, fani ai Universităţii Craiova.Suporterii Ştiinţei, extrem de dezamăgiţi şi de frustraţi, din păcate, nu mai pot influenţa în vreun fel atitudinea acestei persoane iresponsabile.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un om care s-a folosit de ei într-un mod cel mai ordinar şi când văzându-se cu sacii în căruţă nu i-a mai păsat în niciun fel de interesul celor care au votat-o şi implicit de cei care i-au dat puterea.Imaginaţi-vă unde ar fi fost acum Olguţa Vasilescu, dacă ar fi pierdut alegerile în iunie 2012?!Probabil, că acum era un parlamentar de Dolj, cel mult un şef de comisie în Parlament şi un aspirant pentru un loc la alegerile euro-parlamentare.  În niciun caz nu ar mai fi avut puterea politică de astăzi, ci ar fi fost un pierzător trecut în linia a doua. Însă datorită voturilor date în baza unor promisiuni mincinoase, această doamnă are acum la cheremul ei şeful Fiscului, şeful Poliţiei, şefii tuturor instituţiilor publice din judeţ pe care îi manipulează cum crede de cuviinţă.

Un om care până la această funcţie de primar al Craiovei nu a avut niciodată o ocupaţie demnă de luat în calcul a ajuns să coordoneze fel şi fel de profesionişti, oameni care au o activitate profesională extrem de importantă, chiar dacă şi în rândul acestora foarte mulţi au ocupat respectivele funcţii tot pe criterii politice. De Olguţa Vasilescu am aflat prima oara la sfârşitul anilor ’90, atunci când fosta jurnalistă de la Cuvântul Libertăţii, era partenera lui Dinel Staicu şi avea ca misiune cumpărarea acţiunilor PPM-iştilor pentru a-l ajuta pe Staicu să pună mâna pe pachetul majoritar de la Cuvântul Libertăţii.

Lucru care s-a şi întâmplat, Dinel Staicu cu ajutorul acestei doamne a reuşit să preia pachetul majoritar al Cuvântului Libertăţii.Ulterior, Olguţa a făcut pasul spre Bucureşti cu ajutorul lui Gheorghe Neţoiu, omul potrivit la locul potrivit, el fiind cel care a propus-o lui Vadim Tudor şi care i-a fost un adevărat protector în viaţă.

De fapt, dintre toţi bărbaţii cu care a colaborat în viaţă, Gheorghe Neţoiu se poate lăuda că este bărbatul care are cel mai mare ascendent asupra Olguţei Vasilescu, chiar mai mult decât faimosul Mircea Canţăr – un titan al presei doljene şi care are la rându-i meritul de ar fi fost primul care a descoperit-o pe această talentată domnişoară la acea vreme.Ca o femeie care a ştiut ce vrea de la viaţă, Olguţa Vasilescu, a beneficiat de sprijinul unor alţi bărbaţi de seamă ai Doljului printre care îi enumerăm pe Valeriu Zgonea – actualul preşedintele al Camerei Deputaţilor, Claudiu Manda – preşedinte al PSD Dolj şi probabil viitor mare demnitar al României, aceşti domni au avut şi ei un rol extrem de mare în dezvoltarea carierei acestei doamne, şi nu în ultimul rând actualul premier Victor Ponta este unul dintre cei care i-au întins o mână de ajutor atunci când a avut nevoie.

Fără să fiu răutăcios, aş putea spune că şi jurnalistul Bogdan Berneanu a fost un element pozitiv pentru Olguţa Vasilescu într-un moment important al vieţii acesteia. Totuşi dintre cei enumeraţi, Gheorghe Neţoiu, este de departe cel mai important personaj din viaţa Olguţei. Este cel care a ştiut să o promoveze atunci când a trebuit. Este cel care i-a dat direcţia drumului în viaţă şi care i-a insulfat experinţa vastei lui cariere.

Într-adevăr, Gheorghe Neţoiu, în timpul campaniei electorale din 2012 a avut alte opţiuni politice, aliindu-se cu contra-candidatul Olguţei Vasilescu şi anume Antonie Solomon, însă acest lucru s-a întamplat şi pe fondul unei răciri a relaţiilor între cei doi, însă acest aspect s-a rezolvat, deoarece în urma câştigării mandatului de către Olguţa Vasilescu, atât «Gigi cât şi Lia» au îngropat securea supărării… deoarece existau mult mai multe lucruri care să îi aproprie decât cele care să îi despartă… Faptul că noaptea la cumpăna dintre anii 2013-2014 i-a regăsit pe amandoi într-un hotel-restaurant de pe malul Cibinului, chiar dacă nu la aceaşi masă, dar oricum foarte departe de craioveni… nu este întâmplător. Asta demonstrează că puterea de convingere a lui Gheorghe Neţoiu, bărbăţia lui politică, este un atu irezistibil mai ales pentru sexul femin.

Ce vreau să spun oameni buni?

Că în viaţă nimic nu este întâmplător şi că trădarea Olguţei Vasilescu din mai-iunie 2012 şi trecerea ei în barca lui Mircea Sandu, nu s-a făcut în urma unui moft, ci datorită stăruinţei altora, care au avut puterea de convingere necesară să o «dea pe brazdă».

La un moment dat am crezut că Mircea Sandu  a penetrat intarea la Olguţa cu ajutorul lui Victor Ponta sau a altcuiva foarte mare din PSD. Pe zi ce trece tind să cred că m-am înşelat. De fapt, răul vine din altă parte. Din acea zonă a minţii pe care nu o poţi controla. Ascendenţa asupra unui om o capeţi atunci când îi controlezi slăbiciunile, când îi controlezi trecutul, dar mai ales când îi controlezi instinctul.

Olguţa Vasilescu are un caracter extrem de solid. A cunoscut multe personalităţi şi a văzut multe…  la viaţa ei. Greu de crezut ca un ordin politic să o transforme atât de radical. Atunci ce s-a întamplat?… Nu este un răspuns uşor, dar el se întrezăreşte. Avem de-a face cu o minte diabolică a unui om care a ştiut să pună punctul pe «i» în permanenţă.

Această întoarcere de 180 de grade nu îşi are izvorul decât în întunericul minţii, în geamantanul plin cu secretele fiecăruia dintre noi, cu slăbiciunile noastre. Dimensiunea relaţiilor interumane nu poate fi explicată prea mult prin cuvinte, poate psihologii sau parapsihologii pot înţelege mai mult, în schimb există foarte multe proverbe din bătrâni în care sunt transpuse mai multe slăbiciuni ale oamenilor dar mai ales ale persoanelor de sex femin.Este tot mai clar că răul Universităţii Craiova în ceea ce priveşte acest atac mârşav al Olguţei vine dintr-o zonă pe care nu am fi banuit-o în urmă cu ceva timp, şi atâta vreme cât telecomanda psihologică se află acolo, Olguţa nu se va opri.

Este cert, Rotaru şi Andrici s-au băgat ca musca în lapte pentru că aşa le-a cerut Olguţa, însă în viitorul apropiat va ieşi la iveală pe deplin cine o dirijează pe Olguţa. Cei drept în aceste rânduri am spus-o pe şleau, cam cine ce şi cum, nu că mi-ar fi teamă să o spun direct, însă mai este nevoie de anumite aspecte de ordin tehnic pentru a confirma scenariul odios.

Atacul sălbatic la adresa clubului, coalizarea cu cei care te-au atacat mişeleşte în campania electorală, atacul asupra unui om care te-a ajutat să preiei puterea, nu se justifică decât prin neputinţa mentală de a refuza ordinele cuiva care te poate manipula şi care are împotriva ta un ascendent de necombătut.Astfel, toate acţiunile de distrugere a Universităţii Craiova sau de înfiinţare a unei echipe hibrid şi de o băga cu japca pe gâtul craiovenilor nu se justifică la un om responsabil.

Iresponsabilitatea Olguţei Vasilescu este extrem de vădită, însă secretele acestei iresponsabilităţi trebuie înţelese în contextul prezentat. Tare mi-e teamă că oricât am spune şi oricât am demonstra, femeia chiar dacă vrea să se oprească, nu mai poate să o facă. E foarte posibil ca ordinul pentru încetarea focului împotriva Universităţii Craiova să fie la îndemâna altcuiva şi nu a Olguţei.

Vom reveni!

Politica