joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

«Daca Universitatea Craiova nu moare pana la vara eu nu mai bag niciun ban in CSU»

Cu un tupeu demn de securist, dar si un cinism inspaimantator, finantatorul ilegal al clonei a spus, citam: «I-am spus deja Olgutei, ca daca pana la vara nu moare Universitatea Craiova, eu nu mai bag niciun ban la club. Nu vreau sa am scandal, si asa am intrat in aceasta treaba fara sa vreau».
Asadar, inca o confirmare si o justificare a tuturor actiunilor abuzive si ilegale de blocare si sabotare a Universitatii Craiova.

Nu mai este nicio tagada in faptul ca, inca primarita Vasilescu a pus la bataie institutiile statului pe care le pastoreste politic in a-si duce la indeplinire toate abuzurile cu un scop clar DISTRUGEREA UNIVERSITATII CRAIOVA in detrimentul unui club odios de sorginte stanilista care prin aparitia lui incalca toate legile penale, civile, dar mai ales principiile de fair-play .

Cu toate problemele pe care le are de infruntat clubul, atat Vasilescu cat si Rotaru si ceilalti indivizi implicati in acest plan trebuie sa inteleaga odata pentru totdeauna ca STIINTA NU MOARE si pentru tot ceea ce fac vor plati cu varf si indesat.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica