joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mii de pedelişti au protestat sâmbătă în Capitală

Mii de simpatizanţi ai Partidului Democrat Liberal au participat sâmbătă la un miting de protest în Capitală. Aceştia au manifestat împotriva guvernării USL şi pentru susţinerea statului de drept.

Suntem aici pentru România, suntem aici pentru că vrem lege în loc de fărădelege, suntem aici pentru că vrem bunăstare muncită, în loc de pomană electorală, suntem aici să spunem din nou “stop” ticăloşiei USL! De aproape doi ani de când au puterea, PSD şi PNL împing România în fărădelege şi sărăcie. Împing România în afara Europei. Avem de dat o luptă, care nu este despre stânga sau dreapta, despre roşu sau portocaliu, avem de dat o luptă pentru România noastră sau România lor. Încă mai avem cum să oprim această decădere morală în care e împinsă ţara. Condiţia este să ne ridicăm cu toţii la luptă! Eu sunt gata de luptă pentru România mea!
A spus prim-vicepreşedintele PDL, Cătălin Predoiu, candidatul democrat-liberalilor la alegerile prezidenţiale

PreŞedintele PDL, Vasile Blaga, a afirmat:
Cât sunt preşedinte al acestui partid, niciodată nu o să închei un pact de coabitare cu Ponta sau Antonescu . Nu vom guverna alături de Ponta sau Antonescu. Noi nu suntem nici PSD, nici PNL, încearcă unii analişti năimiţi, câte un mogul scăpătat să o spună. Noi n-am pus interesele noastre în faţa României şi am plătit electoral pentru asta . Noi nu ne-am pus pavăză în faţa justiţiei. Oamenii ăştia nu ştiu să guverneze decât cu hoţie şi minciună televizată. PDL va opri USL.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deşi majoritatea publicaţiilor media care au avut reprezentanţi la faţa locului spun că la protest au participat aproximatv 8.000 de oameni, pedeliştii susţin că s-au strâns 15.000.

Sâmbătă, 8 Februarie, în Piaţa Revoluţiei din Bucureşti şi ulterior pe traseul Piaţa Romană – Piaţa Victoriei, peste 15.000 de membri şi simpatizanţi ai Partidului Democrat Liberal au scandat împotriva Uniunii Social Liberale şi guvernului Ponta solicitând demisia acestuia. La miting au participat şi 300 de membri PDL Dolj împreuna cu europarlamentarul Marian Jean Marinescu, senatorul Mărinică Dincă şi cei doi deputaţi, Dascălu Constantin şi Ştefan Stoica.
Se arată într-un comunicat de presă al PDL Craiova

Potrivit aceluiaşi comunicat, Mărinică Dincă a declarat:
PDL, ca partid, ca nucleu şi echipă, este mai puternic ca niciodată, cu toate trădările şi dezertările din ultima perioadă. Dovedim asta acum când ne-am strâns peste 15.000 să protestam împotriva tuturor abuzurilor USL iar noi la Craiova ştim prea bine cu ce ne confruntăm zi de zi fiind conduşi de o adevărată dictatura roşie!

Politica