luni, aprilie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Victorie în patru seturi la Piatra Neamţ

Cu toate că era de aşteptat un meci uşor, la Piatra-Neamţ, lucrurile nu au stat deloc aşa. Victoria obţinută în patru seturi a arătat din nou că echipa din Bănie are evoluţii oscilante dar nu s-a pus problema învingătoarei iar victoria nu a fost nicidecum chinuită cum se lasă impresia.

După un prim set de excepţie, în care au avut un parcurs de 15 puncte consecutive, oltenii au tratat cu superioritate adversarul şi au plătit pentru asta. Invitaţi la joc, jucătorii gazdă au strâns rândurile şi pe fondul unei organizări bune în apărare au reuşit să aducă mingi eficiente pe fileu. Setul trei a fost unul care le-a scufundat pe gazde şi a adus victoria pentru oaspeţi. Finalul parţialului a fost unul încins dar, cu un plus de experienţă şi valoare, oaspeţii au reuşit să se impună cu 27-25. Căzuţi moral, nemţenii nu au mai rezistat în setul patru şi au pierdut cu 3-1, lucru ce a permis vizitatorilor să urce din nou pe podium.

Am obţinut o victorie importantă pentru noi după un meci în care am alternat perioadele bune cu cele mai puţin bune. Primul set a fost fără greşeală dar în setul al doilea am avut o cădere inexplicabilă. Mă aşteptam să câştigăm cu 3-0 dar este bine că nu am cedat niciun punct.
A declarat pentru “Ediţie Specială” Dan Pascu

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica