vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

EI VOR CU LEUL…

Insa acest lucru nu schimba cu nimic datele problemei, votul EUROEXPO SRL TARGU MURES este unul pozitiv din oficiu cu privire la planul de reorganizare.
EUROEXPO nu are nicio posibilitate legala sa boicoteze aprobarea planului de reorganizare al societatii.

Singurul demers care exista la indemana este acela ca, daca, in termenul stabilit in plan nu isi primeste banii poate sa se adreseze in instanta si sa solicite chiar falimentul, insa pana atunci mai este destula cale de batut iar posibilitatea sa nu isi ia banii este extrem de redusa.

In schimb folosindu-se de calitatea de creditor, EUROEXPO, are “la indemana” actiuni abuzive si sicanatorii  pentru a face jocurile noului stapan format din trioul Vasilescu-Sandu-Rotaru, si anume prin introducerea unor actiuni absurde de genul ridicarea dreptului de administrare sau chiar intrarea in faliment facute cu scopul de crea o imagine apocaliptica in ceea ce priveste clubul Universitatea Craiova pentru a deruta jucatorii, antrenorii si mai ales suporterii.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Recenta actiune introdusa cu privire la marca FOTBAL CLUB UNIVERSITATEA CRAIOVA atinge cele mai inalte culmi ale stupiditatii, atat ca forma, cat si ca fond. EUROEXPO, mai degraba, ar avea sanse sa readuca la patria mama Cadrilaterul sau Tinutul Herta decat sa i se admita actiunea respectiva. Pe langa faptul ca este netemeinica, este facuta si extrem de prost.

Mda… este de inteles!… si-au dat seama clonistii ca indiferent de cati bani ar avea ei si de cate lovituri si blocaje i-ar aplica clubului nu au nimic defapt. Neavand ce este mai important si anume BRANDUL… Fara BRAND nu au suporterii, neavand suporterii nu au ce cauta in fenomen si nu numai ca nu au suporterii dar si-au transformat sutele de mii de fani ai Universitatii in dusmani, iar de aceasta eticheta nu vor scapa niciodata. Prin urmare, este intr-un fel de inteles… ca vor si ei cu LEUL… dar de la a vrea si pana la a putea……. este o DIFERENTA URIASA.

Politica