vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Marinescu: «Suntem cel mai puternic partid de dreapta»

Pedeliştii s-au întrunit sâmbătă la Bucureşti în Colegiul Director Naţional şi şi-au stabilit ţintele pentru alegerile din acest an: al doilea partid la europarlamentare, primul de dreapta. Ieri s-a întrunit şi colegiul director de la Dolj şi s-a stabilit stafful de campanie, cu şef Ştefan Stoica.

Considerăm că alegerile europene sunt foarte importante, ţinta noastră este să fim al doilea partid, este o ţintă absolut corectă în acest moment. Suntem cel mai puternic partid de dreapta şi cred că este o ţintă care poate fi îndeplinită fără niciun fel de problemă. Toţi cei 45 de preşedinţi de organizaţii judeţene care au fost prezenţi la Colegiul Director au fost de acord cu faptul de a fi cel mai puternic partid de pe dreapta şi al doilea partid din România. Sunt convins că punem bazele câştigării alegerilor prezidenţiale. Am avut o discuţie cu preşedinţii de organizaţii locale şi cu tot biroul permanent judeţean. Au fost prezenţi aici şi primarii, am avut o discuţie, toată lumea este hotărâtă să avem un rezultat bun în aceste alegeri.
Europarlamentarul Marian Jean Marinescu, preşedinte PDL Dolj

Marinescu va fi pe listă

Policlinica Buna Vestire Craiova

Deputatul Ştefan Stoica a declarat că europarlamentarul Marian Jean Marinescu se va afla din nou pe lista PDL pentru alegerile pentru Parlamentul European, pe un loc fruntaş.

La nivelul judeţului Dolj, ne-am creionat şi noi astăzi o echipă de campanie. Ne bucurăm foarte mult că pe lista Partidului Democrat Liberal, la europarlamentare într-un loc fruntaş cu siguranţă va fi şi domnul europarlamentar Marian Jean Marinescu.
Ştefan Stoica, deputat

Lista candidaţilor PDL pentru alegerile europene va fi definitivată la sfârşitul acestei luni.

Pregătiţi de campanie

Suntem pregătiţi de o campanie electorală aşa cum ştie să facă Partidul Democrat Liberal, să reedităm scorul pe care l-am avut la acest judeţ în europarlamentarele trecute. Eu cred că scorul nostru va confirma consolidarea Partidului Democrat Liberal care a avut forţa să se reorganizeze după alegerile generale. Vreau să asigurăm pe toată lumea că acum PDL este cu adevărat un  partid democratic.
Constantin Dascălu, deputat

Predoiu, spre binele tuturor

Preşedintele PDL Dolj, Marian Jean Marinescu este de părere că actualul candidat la prezindenţiale al democrat-liberalilor, Cătălin Predoiu, va fi ales preşedinte al României.

Eu nu mă gândesc decât ce s-ar întâmpla dacă ar fi preşedinte USL şi guvern USL. Cred că ar fi un dezastru. Un cataclism în România, asta este părerea mea. Şi ca să nu se întâmple acest lucru, spre binele nostru, al tuturor, va câştiga Predoiu alegerile prezidenţiale.
Marian Jean Marinescu, preşedinte PDL Dolj

Se anunţă miting

PDL va organiza sâmbătă în Capitală un miting de protest faţă de proiectul USL privind amnistia şi graţierea. La protest sunt aşteptaţi 15.000 de oameni. 300 vor merge de la Dolj.

Noi am fost partidul care a votat împotriva modificărilor la Codul Penal în acea zi “Marţea Neagră”. Curtea Constituţională ne-a dat dreptate, acele modificări nu sunt constituţionale, iar pe data de 8, la ora 11, vom avea, în Piaţa Revoluţiei, la Bucureşti, un miting de amploare cu peste 15.000 de membri ai partidului, vor fi şi ONG-uri alături de noi, pentru a manifesta împotriva a ceea ce îşi propune USL-ul în această nouă sesiune parlamentară, acel proiect de amnistie şi graţiere, care, după cum bine ştim cu toţii, vizează anumite personaje din politică, care sunt în acest moment aliaţi ai USL.
Ştefan Stoica, deputat PDL

Politica