sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CS Podari – Dunărea Bistreţ, amânat din cauza ninsorii

Iarna a sosit cu adevărat în cele din urmă şi pe teritoriul României, iar acest lucru se vede din plin. Pe lângă activitatea de rutină, condiţiile metereologice au încurcat şi planurile a două echipe din judeţul Dolj, CS Podari şi Dunărea Bistreţ, ce îşi programaseră o întâlnire amicală în ziua de sâmbătă. Jocul de verificare a fost până la urmă amânat, deoarece ninsoarea a acoperit în totalite terenul de la Combinat, unde era programat să se joace partida. Aşadar, terenul a devenit indisponibil, iar jocul de verificarea dintre divizionara C, CS Podari şi revelaţia judeţului Dolj, Dunărea Bistreţ se va juca la o dată ce va fi stabilită ulterior, în funcţie de condiţiile metereologice.

Am căzut de comun acord cu cei de la Bistreţ să amânăm meciul, pentru că ninsoarea a făcut terenul de pe Termo indisponibil. Era practic imposibil să jucăm fotbal în astfel de condiţii, mai ales că puteam risca accidentări. Dacă vremea se va îndrepta, îl vom juca cât de repede ne permit condiţiile meteorologice.
A declarat antrenorul principal al CS Podari, Bogdan Vrăjitoarea

În altă ordine de idei, în perioada recentă, li s-au alăturat podărenilor câteva nume noi. Este vorba despre Bălmău(ex-Autocatania Caransebeş), juniorii Drăguceanu, Alin Ştefan(fost junior la Pandurii) şi Dumitrache(CSM Rm. Vâlcea). 

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica