vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Căpitanul Universităţii Craiova, alungat de pe “Oblemenco”

Cândva, nu de mult, stadionul “Ion Oblemenco” era al craiovenilor. Atunci, cine dorea să facă mişcare, putea folosi complexul. Acum e “fortăreaţă”.
Un eveniment ce nu ar fi trebuit să aibă loc niciodată, s-a petrecut totuşi zilele trecute.
Căpitanul alb-albaştrilor, Mădălin Ciucă, a povestit pentru fanatik.ro că a fost alungat din incinta stadionului. Nu voia decât să alerge.

Este incredibil până unde s-a ajuns în acest moment. Consider că deja e rea credinţă faţă de adevărata Universitatea Craiova, iar doamna primar trebuie să realizeze că situaţia nu este deloc plăcută pentru suporteri, jucători, antrenori. Mai mult, vreau să vă povestesc un episod care m-a făcut să nu-mi vină să cred că mi se întîmplă un astfel de lucru în oraşul meu Craiova. În urmă cu câteva zile mă duceam să-mi fac mişcarea obişnuită prin spatele stadionului Ion Oblemenco, lângă terenul Zoli Crişan. Însă dacă o zi, două am putut face acest lucru fără să deranjez pe nimeni, doar alergând să mă întreţin, a venit un om la mine şi mi-a spus că nu mai pot să alerg în acest complex şi pe acest stadion, deoarece domnul Geolgău de la CS a primit nişte ordine de sus să nu mă mai lase pe mine în complex, însă dânsului îi era ruşine să-mi spună asta în faţă. Doamna primar trebuie să înţeleagă că şi noi suntem cetăţeni ai oraşului Craiova şi nu vrem să fim alungaţi şi hăituţi ca nişte câini. Vrem să ni se respecte dreptul la muncă pentru că şi cu aşa probleme financiare, cu suporterii în spate, FC U este o echipă care se va bate la promovare indiferent de situaţie.
A declarat Mădălin Ciucă, căpitanul Universităţii Craiova

Articolul precedent
Articolul următor

Politica