vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Reprezentanţii Universităţii Craiova – audienţă la primarul Lia Olguţa Vasilescu

Joi, după terminarea şedinţei de Consiliu Local, o delegaţie a Universităţii Craiova, condusă de preşedintele Marcel Iancu, a mers la Primărie, pentru a se întâlni cu edilul Lia Olguţa Vasilescu. Nicolo Napoli, Dragoş Bon şi căpitanii Mădălin Ciucă şi Robert Săceanu au fost alături de Marcel Iancu.

Primarul  Lia Olguţa Vasilescu a acceptat să vorbească doar cu antrenorul Nicolo Napoli.

Am stat de vorbă cu doamna primar. Eu am cerut ca echipa pe care o antrenez să se poate pregăti pe «Ion Oblemenco». Dânsă a spus că sunt probleme cu societatea noastră, nu am primit un răspuns, dar sper ca acesta să fie favorabil.
Nicolo Napoli după întrevederea de o oră avută la Primăria Craiova

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul ei, Lia Olguţa Vasilescu a spus:
Nicolo Napoli este iubit de craioveni şi îi mulţumim pentru ce a făcut pentru Craiova. L-am primit pentru că a venit la primărie, dar din păcate nu pot da eu un răspuns la problemele dumnealor. Primăria poate discuta doar cu administratorul juridic al firmei care deţine echipa de fotbal.

Administratorul juridic susţine cerea clubului în privinţa utilizării complexului sportiv, o adresă în acest sens fiind depusă la Primărie.

––––––––––––––

La scurt timp de la întrevederea de la Primărie, preşedintele Universităţii Craiova, Marcel Iancu, a postat pe Facebook următoarea scrisoare pentru edilul Băniei:

“Doamna Primar Lia Olguţa Vasilescu,

La uşa dumneavoastră de la Primărie, am fost mai mulţi cu gânduri bune:
Iancu Marcel-preşedintele clubului FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli-antrenorul principal, Dragoş Bon -antrenorul secund, Mădălin Ciucă- primul căpitan al echipei, Săceanu Robert-căpitanul secund, cât şi câţiva reprezentanţi ai suporterilor.

Eu vă rog să nu ne ignoraţi şi să căutaţi în continuare soluţii legale de rezolvare a situaţiei, benefice ambelor părţi.Puteţi să vă judecaţi cu Adrian Mititelu până la adânci bătrâneţi,dar să nu deveniţi groparul celei mai iubite echipe a Olteniei, care este cu siguranţă Fotbal Club Universitatea Craiova 1948.
 Apreciem ospitalitatea dumneavoastră şi deschiderea faţă de antrenorul Nicolo Napoli, dar trebuie să înţelegeţi că noi ceilalţi rămânem aici şi nu suntem de neglijat. Aveţi pornirile dumneavoastră clare împotriva lui Adrian Mititelu şi a suporterilor, motivate sau mai puţin motivate, dar faceţi ceva împreună cu Consiliul Local Craiova şi nu distrugeţi echipa refuzând a da acceptul să ne antrenăm şi să jucăm acasă, la Craiova, în Complexul Sportiv «Ion Oblemenco».
Astfel să fiţi convinsă că suporterii şi toţi craiovenii pot să-şi schimbe opinia atât faţă de dumneavoastră, cât şi faţă de partidul pe care-l reprezentaţi şi Alianţa USL.
Este o luptă surdă care nu aduce beneficii nimănui, decât subiecte de presă de scandal zilnice şi un grad de defăimare a Municipiului Craiova, a locuitorilor săi şi a dumneavoastră.
Personal, şi eu poate uneori am avut pornirile mele răutăcioase, izvorâte din dorinţa de a apăra clubul şi echipa şi recunosc că uneori nu vă sufeream, dar nu v-am urât niciodată, deşi nu pot să vă ştiu lângă alţii şi nu cu noi, toţi cei care am plecat la luptă.
Realizez însă că în viaţă nu întotdeauna faci ce vrei, ce simţi sau ai parte de tot ceea ce iubeşti cu adevărat.
Noi iubim FC Universitatea Craiova şi am dovedit aceasta muncind fără bani şi în condiţii de pribegie. Recompensa noastră a fost speranţa reîntoarcerii acasă, la Craiova, lângă publicul nostru şi familiile noastre, pe de o parte, şi speranţa că clubul va putea să-şi revină financiar pentru a putea primi drepturile şi a avea condiţii mai bune de pregătire.

Acum când noi am primit doar o parte din recompensă, constând în revenirea acasă, la Craiova, dumneavoastră şi Consiliul Local, ne condamnaţi din nou la exil, pentru că acum aţi adoptat un alt copil, numit CSU Craiova?
Acceptăm ideea că este fratele nostru mai mic, născut în 2013, că trebuie să-i acordaţi mai mult sprijin, haine mai bune, mâncare mai aleasă, condiţii mai bune, atenţie mai multă, dar vă rugăm şi noi, din sufletele noastre pline de durere şi lipsite de recompense materiale, să nu ne abandonaţi, pentru că şi noi suntem copilul Craiovei, cel natural şi purtăm cu cinste numele de FC Universitatea Craiova, încă de la 1948 încoace.

Poate că vă este greu să creşteţi doi copii, acum cu criza asta financiară, dar noi vrem puţin de la dumneavoastră. Vrem doar să nu ne alungaţi din casa noastră, să ne lăsaţi să ne antrenăm şi noi şi să jucăm în faţa familiilor noastre, a soţiilor şi copiilor noştri, a rudelor noastre, a CRAIOVENILOR , a tuturor suporterilor noştri şi, de ce nu în ultimul rând şi a dumneavoastră care în adâncul sufletului acolo undeva ascuns ştiu că tot pe noi ne iubiţi.
V-am simţit CĂ NU NE PUTEŢI LĂSA, din strângerea de mână, din ochii aproape înlăcrimaţi dar bine ascunşi şi din privirea blândă la revederea noastră a tuturor celor de la FC Universitatea Craiova.
Şi mai ştim că chiar dacă ne mai faceţi săraci câteodată tot pe noi ne iubiţi aşa cum suntem. Pentru că suntem prima iubire, şi primul copil.
Şi să mai ştiţi ceva, doamna Lia Olguţa Vasilescu!
Să ştiti că şi noi vă iubim şi vrem să ne faceţi să vă iubim şi mai mult.

Familia FC Universitatea Craiova 1948,
prin preşedintele Marcel IANCU”

––––––––––––––

Reamintim că Universitatea Craiova trebuia să se reunească astăzi, dar din cauza faptului că nu a primit un răspuns oficial  la solicitarea ca acest lucru să se petreacă pe stadionul Ion Oblemenco, evenimentul a fost amânat.

Politica