vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Se dă bătut Pițurcă? Primele semnale!

Coborât ca Mesia în Bănie, croit să aducă titlul după aproape 3 decenii de pauză, Satana Pițurcă a dat câteva semnale că ar abandona lupta.

La început de săptămânâ, clubul craiovean a organizat tradiționala serbare de Crăciun pentru juniorii de la Centru. Toată lumea a fost prezentă la eveniment cu o excepție: Victor Pițurcă, managerul general, omul care conduce practic activitatea fotbalistică.

Nu este prima absență a lui Pițurcă de la o acțiune organizată de club. Antrenorul oltenilor a lipsit și de la ultima conferință de presă, trimițându-l în locul său pe secundul Rică Neaga. Atunci, Piți și-a scuzat absența, transmițând că este răgușit după ce a strigat la jucători la ultimul meci.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Dar și atunci când s-a prezentat la întâlnirea cu media, imediat după meciul pierdut cu 1-0 la Giurgiu, contra celor de la Astra, tehnicianul Craiovei a dat semnale evidente că pune în balanță continuarea aventurii pe Oblemenco. „După cele două meciuri care au mai rămas tragem linie și creionăm planuri. Dacă mai e cazul”, a fost mesajul enigmatic al lui Pițurcă.

La conferința de presă de prezentare, din septembrie, Victor Pițurcă a fost extrem de optimist, promițând categoric câștigarea titlul de campioană a României de către Universitatea. Treptat, în urma rezultatelor slabe, în special în deplasări, antrenorul oltenilor și-a mai potolit entuziasmul: Nu mai sunt așa tare în gură ca la început. Acum sunt mai ponderat în declarații. Nu era stilul meu. Vom vedea în continuare. Nu sunt dezamăgit de jucători. Jocul a fost unul bun. Sunt lucruri pe care le discut cu jucătorii, nu le discut în public”. 

Politica