vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Prefectul Drăghiea, pe făraș! Posibilul succesor, tot o apă și-un pământ!

Scăpăm de unul, dăm de altul! Prefectul de Mehedinți va fi schimbat în aceste zile cu unul care nu este nici pe departe mai breaz decât el.

Prefectul de Mehedinți Nicolae Drăghiea simte că nu mai are zile multe și va fi dat afară din această funcție primită din partea PSD. Odată cu Drăghiea va fi zburat din funcție și pila lui, șeful lui de cabinet, angajatul lui, cancelarul cu epoleți, zis și ,,omul cu două burți”. Este vorba de colonelul de pompieri pensionar Ion Vintilă, care pe lângă pensia lunară de 8000 de lei de la stat, mai încasa tot de la stat, de la prefectura Mehedinți, un salariul lunar net de 4000 de lei. Și în timp ce-i îndesa bani publici în buzunar unui pensionar de lux amic, prefectul Drăghiea ținea lecții de reducerea a șomajului în județ, prin propagandă mincinoasă și jenantă …Numai că, Mehedințiul scăpă de prefectul fariseu Drăghiea și pare să dea de altul, care nici pe departe nu este mai breaz decât predecesorul.

La bursa zvonurilor, noul prefect urmează să fie nimeni altul decât Cristinel Pavel- ,,Transfer”, finul ministrului Economiei, Virgil Popescu.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Cristinel Pavel -,,Transfer” a mai fost prefect de Mehedinți în guvernarea Cioloș.

O mare ,,realizare ” a lui, rămasă în mentalul colectiv al mehedințenilor, este aceea că, pe vremea când era prefect, a mers special la București să-și rezolve o problemă de interes personal. Mai precis și-a aranjat un viitor transfer din funcția de șef de serviciu în cadrul CJ Mehedinți, unde lucrase anterior, în funcția de director general la Direcția Județeană de Statistică Mehedinți. Și a reușit. Postul de director la Direcția de Statistică Mehedinți a fost ,,blocat” și luat în avans pe persoană fizică de Cristinel Pavel, încă de pe vremea când era prefect. În momentul în care ,,Transfer” a fost destituit din funcție de cei din guvernarea PSD, omul era deja aranjat și s-a dus glonț în funcția de director, prin ,,transferul” aranjat dinainte. Mai precis printr-un transfer pe care un om simplu, fără funcție și pile , nu l-ar fi reușit niciodată.

Prefectul Drăghiea vorbește la final de drum de ,, caracter” și de ,,obraz ”

Cu toate că nu a fost schimbat din funcție, prefectul județului Mehedinți, Nicolae Drăghiea, a ținut să își ia rămas bun de la membrii Colegiului Prefectural, cărora le-a spus că aceasta e ultima ședință cu el. Drăghiea a cerut celor ce vor veni să apere Instituția Prefectului.

Vine valul schimbărilor și pe la Instituția Prefectului Mehedinți. Așa că, la finalul ședinței Colegiului Prefectural, prefectul Nicolae Drăghiea le-a mulțumit duios membrilor acestui comitet.

Mulțumesc tuturor pentru colaborare, au fost și lucruri mai bune, și lucruri mai rele și să ne revedem cu bine, nu neapărat aici, ci în județul Mehedinți, că nu am de gând să plec din județ. Deci eu vă urez succes fiecăruia dintre dumneavoastră. Dacă fiecare dintre noi putem să ne facem un drum, eu mi-am făcut, nu a fost de acord niciodată să nu am caracter, să nu am obraz față de cei pe care i-am reprezentat. Sunt convins că exista destule persoane să preia conducerea instituției prefectului dar marea mea problema este să o și apere, că unii reprezentați o atacă în loc să o apere și o întărească permanent. Trebuie să găsim la nivelul guvernării oamenii care să înțeleagă ce este instituția dar și să se zbată pentru ea ”, a declarat prefectul Nicolae Drăghiea.

Politica