sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Voleibaliștii craioveni speră într-o calificare în faza următoare a Challenge Cup

Echipa de volei masculin, SCM U Craiova, primește vizita austriecilor de la Union Raiffeisen Waldviertel. Meciul se joacă astăzi, de la ora 18:00, în Sala Polivalentă, și va conta pentru partida retur din  turul 2 preliminar al Cupei Challenge. Oltenii au pierdut prima manșă, scor 3-1, în Austria, dar speră că vor putea întoarce rezultatul pe teren propriu.

„Întâlnim o echipă puternică. În tur ne-a învins cu 3-1 şi ne aşteaptă un meci foarte greu. Au un lot compact, dar trebuie să facem un joc bun şi să ne calificăm în faza următoare a competiţiei. De la acel meci, am evoluat la fiecare antrenament şi sunt sigur că putem face o figură frumoasă. Este o echipă de bătut, acum jucăm acasă şi ne putem califica”, spunea Silviu Suson, jucătorul Craiovei.

Antrenorul Craiovei, Dănuț Pascu, este de părere că psihicul va face diferența în meciul retur și speră că voleibaliștii pe care îi antrenează să facă o figură cât mai frumoasă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

„Cei de la Waldviertel au o echipă omogenă, cu jucători care luptă pentru fiecare minge. Au pregătit foarte bine din punct de vedere tactic jocul din Austria. La început am spus că, din punct de vedere al valorii lotului, şansele sunt 50-50. Cred că se păstrează acest procent și acum. Jucătorii grupării austriece sunt tehnici şi găsesc soluţii în situaţii grele de joc. Au şi preluarea bună, la fel şi serviciul. Noi am intensificat pregătirile, pentru că săptămâna trecută am avut o pauză şi am reuşit să ne pregătim mai bine pentru acest meci. Vom face tot posibilul să câştigăm acasă şi să ajungem în setul de aur. În acest set decisiv contează foarte mult psihicul. Dacă vom ajunge acolo, trebuie să fim stăpâni pe noi. Aş spune chiar că ar fi ca la loviturile de departajare la fotbal”, a declarat Pascu la conferința de presă premergătoare partidei cu Union Raiffeisen.

Politica