vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

CSU pornește favorită în duelul cu Honved!

Bancu și colegii săi au prima șansă de calificare în turul 3 preliminar din Europa League, unde-i așteaptă AEK Atena.

Casele de pariuri au afișat cotele pentru meciul de la Gyor, dintre Honved Budapesta și CSU Craiova, programat în această săptămână în cel de-al doilea tur de calificare al Europa League. Oltenii sunt ușor favoriți, având o cotă de 2.3, față de 2.8, cât au ungurii.
Unele dintre argumentele pe care au mizat bookmakerii ar putea fi următoarele: oltenii au început jocurile oficiale și au pornit ca din pușcă, având 4 victorii din tot atâtea posibile, în vreme ce adversarii lor nu au început încă întrecerea internă, având doar 2 partide, cele cu Zalgiris; evaluarea loturilor: 24 de milioane oltenii vs. 7 milioane ungurii; în plus, meciul se joacă pe teren neutru, la Gyor.
În situația în care va trece de Honved, în turul trei preliminar al Europa League, gruparea din Craiova va da peste AEK Atena, adversar puternic, dar sub nivelul celor de la AC Milan ori Leipzig, echipe întâlnite anii trecuți în această fază a întrecerii. Atenienii au câștigat cu 2 ani în urmă întrecerea internă și au evoluat în grupele Europa League și Champions League în ultimele sezoane. Partidele cu AEK sunt programate la datele de 8 august, pe Oblemenco, 15 august, în deplasare, la Atena.

Politica