vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

RO-ALERT, o nouă rundă de testări

DSU a anunțat vineri, că va demara o nouă rundă de testrări ale Sistemului RO-ALERT, ce are ca scop alertarea populaţiei în cazul producerii unor situaţii de urgenţă. Mesajul nu va conţine elementele unei situaţii reale.

Noua sesiune de testări are drept scop verificarea sistemului de alertare prin transmiterea unor mesaje de test către telefoanele mobile aflate în raza celulelor de telefonie mobilă din anumite zone.

Pentru a beneficia de serviciul RO-ALERT, utilizatorii de telefonie mobilă vor trebui să îşi configureze terminalele funcţie de operatorul la care sunt abonaţi şi tipul telefonului mobil. Informaţiile sunt puse la dispoziţie pe portalul www.ro-alert.ro sau pot fi găsite pe site-urile operatorilor de telefonie mobilă din România. Mesajele RO-ALERT pot fi recepţionate pe întreg teritoriul României acolo unde există semnal GSM 2G/3G/4G, indiferent de tipul serviciului, abonament sau prepay şi nu se percep costuri sau taxe pentru recepţionarea mesajelor. Totodată, pentru a beneficia de mesaje utilizatorii de telefonie nu au obligatoriu nevoie de un telefon tip smartphone.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica