Video/Trei kilograme de cannabis, ce urmau a fi vândute în Craiova, confiscate de poliţişti

Video/Trei kilograme de cannabis, ce urmau a fi vândute în Craiova, confiscate de poliţişti

3,4 kilograme de cannabis şi 80 de grame de rezină de cannabis (haşiş), droguri care urmau să fie vândute în Craiova, cu 70-100 lei gramul, au fost confiscate de poliţiştii Combatere a Criminalităţii Organizate, sub coordonarea DIICOT. Drogurile ar fi fost trimise din Spania, printr-un curier. Poliţiştii au reuşit să ia cannabisul nu şi să prindă destinatarii. Pentru doi suspecţi s-au emis mandate de arestare în lipsă.

“Drogurile ar fi fost destinate pieţei din Craiova, urmând a fi valorificate către diverşi consumatori, contra unor sume cuprinse între 70 şi 100 de lei/gram. În cauză, procurorul de caz din cadrul D.I.I.C.O.T. – Serviciul Teritorial Craiova a solicitat arestarea preventivă în lipsă a unui bărbat de 28 de ani şi a unei femei de 24 de ani, din Craiova, persoane care se sustrag cercetărilor.

La data de 12 martie a.c., instanţa de judecată a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile, pe numele celor două persoane bănuite de comiterea infracţiunii de trafic internaţional de droguri”, informează IPJ Dolj.