sâmbătă, aprilie 27, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Un angajat CEO a făcut atac cerebral, la locul de muncă

Un bărbat, în vârstă de 54 ani, angajat al Sucursalei Energetice (SE) Craiova II, mașinist la Secția Combustibil, a ajuns al spital, luni dimineață, după ce a suferit un accident vascular cerebral, în timp ce se afla la serviciu.
Cristian Dobai, ajunsese la serviciu la ora 6.20. I s-a făcut rău, iar la ora 7.30 a fost transportat la Spitalul Județean Clinic de Urgență Craiova.
,,Se vorbește de un anevrism dar i s-a pus diagnosticul AVC. Va fi transportat la Spitalul Nr. 3 Craiova, specializat în astfel de accidente vasculare cerebrale. Este membrul meu de sindicat, vom avea grijă de el. Are doar 54 de ani”, a declarat, luni, liderul de sindicat de la SE Craiova II, Ion Vîlceanu.
Directorul SE Craiova II, Dan Vasile, a afirmat, la rândul său: „Îl cunosc foarte bine pe acest om. Chiar mi-a fost subaltern. Este mașinist la Secția Combustibil. Imediat a fost dus la spital. I-a făcut acel tomograf și i s-a pus acest diagnostic de AVC. Noi, conform contractului colectiv de muncă, oferim sprijin angajaților în astfel de situații. Vom vedea cum evoluează starea lui. Eu sper să fie totul bine. Știu că este conștient, vorbește, recunoaște”.
Inspectorii de muncă au, în prezent, în derulare anchete ce vizează decesul unor angajați ai CEO. Șase oameni, care lucrau în cadrul companiei, au murit, în primele trei luni ale acestui an, în urma unor probleme cardiace, trei ingineri suferind câte un preinfarct.

Politica