vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Mehedinți: Bărbat ars într-un incendiu de vegetație uscată

Pompierii mehedinţeni solicitaţi pentru stingerea incendiilor de vegetaţie uscată

În ultimele cinci zile, pompierii mehedinţeni au intervenit pentru stingerea a zece incendii izbucnite la vegetaţie uscată, patru dintre acestea manifestându -se, în ultimele 24 de ore, pe raza localităţilor Schitul de Sus, Răscoleşti, Balta Verde şi în oraşul Vânju Mare. În localitatea Schitul de Sus, incendiul a fost stins de un echipaj de pompieri din cadrul Detaşamentului Dr. Tr. Severin, care a intervenit cu o autospecială de lucru cu apă şi spumă.

În încercarea de a lichida incendiul, proprietarul, un bărbat, în vârstă de 64 ani, a suferit arsuri de gradul I la membrele inferioare (tălpi) şi a primit ajutor medical, însă a refuzat transportul la spital. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea intenționată a sursei de aprindere pentru a genera incendiul.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În localitatea Balta Verde din comuna Gogoşu a acţionat un echipaj de pompieri din cadrul Staţiei Vânju Mare, cu o autospecială cu apă şi spumă, flăcările cuprinzând circa 10 ha de vegetație uscată şi puiet de plop american. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de folosirea focului deschis în spații deschise.

Politica