duminică, aprilie 28, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Bădălău nu-l vrea pe Răzvan Cuc la Transporturi

Favorit pentru ministerul Transporturilor, Răzvan Cuc este contestat de ministrul Niculae Bădălău, care-i este șef la organizația PSD Giurgiu, scrie Hotnews.

Fost ministru al Transporturilor în Guvernul Mihai Tudose și deputat de Giurgiu, Cuc a fost propus de Ionel Arsene și susținut de Dragnea. De partea cealaltă, Bădălau aflat la Bruxelles a scris pe pagina sa de Facebook că organizația PSD Giurgiu are altă propunere „dacă tot doresc un om valoros și competent”.

CEx al PSD are loc marți la Parlament, de la ora 17.00, ședință în care social-democrații vor decide noile propuneri pentru Dezvoltare și Transporturi, după ce Olguța Vasilescu și Mircea Drăghici și-au retras candidatura, în urma refuzurilor repetate ale lui Klaus Iohannis de a îi numi în funcții. „Mâine seară (marți – n.r.), la ora 17.00 vom avea CEx. Punctul principal în reprezintă propunerile de miniștri cu care o să vină doamna premier. O să le adoptăm în CEx și apoi va spune despre ce e vorba. Eu știu că doamna premier a și sunat de foarte multe ori, a și trimis foarte multe adrese. Din ce am înțeles eu de acolo nu mai vin adrese semnate de președinte, ci doar de șefa de protocol”, a declarat Liviu Dragnea, luni, la Parlament.

Policlinica Buna Vestire Craiova

La rândul ei, Viorica Dăncilă a anunțat că îi va trimite marți șefului statului noile nominalizării pentru ministerele Dezvoltării și Transporturilor. Premierul a confirmat că i-a trimis șefului statului o scrisoare în care îl informa despre retragerea candidaturii lui Mircea Drăghici.

Politica