vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Ninsoare la Craiova. Accident cu două maşini pe Rocadă

Update/ Potrivit Poliţiei, o persoană a ajuns la spital.

„Un bărbat de 31 de ani, din Braloștița, a condus un autoturism, pe bulevardul Dacia. Acesta nu a adaptat viteza la condițiile de drum și a lovit un stâlp. un alt auto, condus de o femeie, de 42 de ani, din Robanesti, care circula în aceeași direcție, nu a adaptat viteza si a lovit primul auto in spate. A fost transportat la spital un bărbat de 41 de ani, din Robanesti, pasager in cea de.a doua mașină.
S-a intocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpa”, anunta IPJ Dolj.

Două autoturisme au fost avariate în urma unui accident rutier produs, în această seară, pe Rocadă, în zona Triaj Craiovița.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Un autorism a derapat pe carosabilul nedeszăpezit și a lovit un stâlp de iluminat public. La scurt timp, o mașină de teren cu volan pe dreapta, condusă de o femeie, a intrat autoturismul oprit în stâlp.

Stâlpul de iluminat se menține în firele de sus, fiind retezat complet și punând astfel în pericol mașinile care circulă în mod normal, dar și stația GPL din zonă. Nu există victime transportate la spital, însă doi dintre cei implicați în accident resimt dureri în special în brațul stâng și respectiv șchiopătat la piciorul stâng. Poliția este așteptată la fața locului.

Roxana ŞTIUBEI

Politica