Conecteaza-te cu noi

Sport

Andrei Cristea la Craiova, Gardos si Burlacu la Iasi!

Publicat

pe

CS U Craiova a făcut prima mutare din mercato de iarnă: l-a luat pe Andrei Cristea și i-a dat pe Gardoș și Burlacu în schimb, dar sub formă de împrumut.

Clubul oltean a anunțat pe site-ul oficial că l-a înregimentat pe Andrei Cristea. Jucătorul în vârstă de 34 de ani a semnat un contract până în 2020. El a spus: „La Craiova merg cu gândul să mă bat pentru titlu. E un club mare, cu suporteri fanatici. Voi da totul pentru a ne îndeplini obiectivele”.

Marcel Popescu, președintele CS U Craiova, a confirmat că în schimbul lui Cristea oltenii i-au cedat la Iași pentru următoarele 6 luni pe Gardoș și Burlacu: „Ce pot să vă spun este că lucrurile sunt terminate și comunicatul clubului există, deci tratativele cu Andrei Cristea și acordul lui îl avem de 3 săptămâni. A durat până a venit lumea din vacanță și s-au realizat și condițiile de echitate bilateral, adică și Iașiul să iasă din acest schimb neșifonat și să joace, cu șanse reale, intenția de a ajunge în play-off. Deci Andrei Cristea a venit la noi, a semnat pe un an și jumătate. Cei doi, Gardoș și Burlacu, merg la Ia Iași până la vară. Dar asta nu înseamnă că se întorc obligatoriu la Craiova”

Andrei Cristea a marcat 4 goluri și a reușit o pasă decisivă în cele 17 partide disputate în acest sezon pentru Poli Iași. El a îmbrăcat tricoul rivalelor oltenilor Steaua și Dinamo București și a reușit 120 de goluri în carieră în 412 partide.