vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Liftiera acuzată că ar fi cerut o plasă cu cadouri destinate copiilor şi-a dat demisia

Liftiera de la Spitalul Judeţean de Urgenţă (SJU) din Craiova, acuzată că ar fi cerut una dintre plase pe care un grup de craioveni le duceau copiilor internaţi la Oncopediatrie, şi-a dat demisia.

Reprezentanţii Spitalului spun că, până acum, craioveanul care a făcut aceste acuzaţii pe o reţea de socializare nu a depus o plângere oficială.

„Vă aducem la cunoștință că liftiera acuzată în mediul online că ar fi pretins un cadou de la un grup de voluntari veniți la spital să aducă daruri pentru copiii bolnavi, și-a prezentat în cursul zilei de astăzi, 13 decembrie, demisia. Deși domnul care a făcut acuzațiile pe o rețea de socializare nu a venit să depună o plângere oficială, ancheta internă în acest caz a continuat. Doamna și-a prezentat demisia când a fost audiată în Comisia de disciplină. Facem un apel către toți cei care sesizează anumite aspecte negative în incinta Spitalului Clinic Județean de Urgență Craiova, de orice natură, să aibă curajul să vină să ne sesizeze oficial, nu doar să scrie pe Facebook povești… unele adevărate, altele nu. Cu toții ne dorim un sistem sanitar mai bun și considerăm că putem reuși doar împreună. Putem garanta că nu vom tolera nici un fel de abatere din partea salariaților, dar nici nu vom mai tolera anumite acuzații nefondate venite din mediul online”, se arată într-un comunicat de presă transmis de reprezentanţii SJU Craiova.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Reamintim că liftiera de la Spitalul Judeţean de Urgenţă din Craiova a fost anchetată de conducerea unităţii medicale care s-a sesizat după ce un craiovean a reclamat, pe facebook, că aceasta ar fi cerut o plasă cu cadouri ce urmau a fi duse copiilor de la Oncopediatre.

Acesta a afirmat că a mers, împreună cu colegii săi, la secţia de Oncopediatrie a spitalului judeţean pentru a duce cadouri copiilor internaţi aici. Pentru că aveau multe plase, iar secţia este la etajul 9 al unităţii medicale, aceştia au urcat cu liftul. Craioveanul a povestit că liftiera i-a întrebat încă de la început dacă îi dau şi ei una dintre plase. Aceasta le-ar fi spus, între altele: „Ce… nu știți că de câte ori se vine aici cu cadouri… prima plasă se dă la liftieră?”. Discuţia a continuat, iar, potrivit craioveanului, la coborâre liftiera i-ar fi jignit.

Politica