vineri, martie 29, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Copilă de 7 ani, pierdută de bunică și găsită de polițiști

Aproximativ 50 de polițiști au căutat o fetiță de doar 7 ani, după ce bunica acesteia s-a prezentat la poliție și a sesizat dispariția copilei. Femeia de 52 de ani din comuna gorjeană Aninoasa, și-a pierdut nepoata în centrul municipiului Târgu-Jiu.
“Imediat de la primirea sesizării, semnalmentele minorei au fost comunicate poliţiştilor aflaţi în dispozitivul de ordine şi siguranţă publică. Către zona în care s-a pierdut fetiţa, au fost trimise efective suplimentare de poliţişti de investigaţii criminale, ordine publică şi rutieră”, arată IPJ Gorj într-un comunicat.
Minora a fost găsită în cursul zilei de miercuri, în jurul orei 15.00, de către poliţiştii din cadrul Serviciului de Ordin Publică, pe trotuar, în apropierea intersecţiei B-dul Constantin Brâncuşi cu str. Unirii. Fetița nu a fost răpită. A fost încredințată bunicii de autorități. La această acțiune au participat circa 50 de poliţişti, precum şi efective din cadrul Inspectoratului Judeţan de Jandarmi Gorj şi Poliţiei Locale Târgu-Jiu.

Politica