vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Condamnat cu suspendare pentru violarea unei minore

S-a ales doar cu o condamnare cu suspendare pentru violarea unei minore din comuna gorjeană Borăscu. Bărbatul din Dolj, a primit 1 an de închisoare cu suspendare. Magistraţii de la Judecătoria Motru au stabilit pedeapsa de 1 an închisoare, minimul prevăzut de lege pentru doljean, inculpatul beneficiind de o suspendare a executării pedepsei.

De altfel, acesta trebuie să presteze 60 de zile de muncă în folosul comunităţii la Cernăteşti, localitatea sa de domiciliu, iar timp de 2 ani de zile trebuie să fie la dispoziţia organelor judiciare.

Pe parcursul termenului de supraveghere, inculpatul va presta o muncă neremunerată în folosul comunităţii, în cadrul Primăriei Cernăteşti sau Şcoala Generală «Petrache Cernătescu» la activităţi de îngrijire spaţii verzi; repararea şi întreţinerea drumurilor de acces ale comunei; întreţinerea şi curăţenia în incinta cimitirelor din comună şi bisericilor din satele Tiu, Cernăteşti, Corniţa, Rasnicu – Oghian şi Cernăteşti; tăiere şi transport lemne pentru sezonul rece la aceste instituţii; întreţinerea canalelor de scurgere de pe raza comunei sau îngrijire spaţii verzi; repararea şi întreţinerea drumurilor de acces; tăiere şi transport lemne pentru sezonul rece pe o perioadă de 60 de zile lucrătoare”, se arată în decizia magistraţilor, care nu este definitivă.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica