vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

Pedichiurista lui Rotaru, la spital! Directorul: ”Nu m-am certat cu nimeni. Joacă teatru!„

Scandalul nu s-a terminat la Direcția de Patrimoniu din Târgu-Jiu. După ce femeia de serviciu a recunoscut că i-a făcut pedichiura directorului, acesta a răbufnit, iar femeia a ajuns la spital. Aceasta susține că Marian Rotaru ar fi țipat la ea și i s-a făcut rău. La rândul său, directorul susține că se dorește doar înlăturarea lui din funcție. Directorul și-ar fi vărsat nervii pe femeia de serviciu, dar și pe jurista instituției, după tot scandalul cu pedichiura la birou. În cele din urmă, cele două au ajuns la spital. Femeia de serviciu a sunat la 112 și a chemat ajutoare. „A fost adusă o pacientă pentru stare lipotimică apărută în urma unui stres emoţional. Acum pacienta e bine şi a fost externată”, a transmis medicul Liliana Crăciun.

Jurista instituției spune că directorul a pus-o să caute o modalitate de a o da afară pe femeia de serviciu, iar cum aceasta a refuzat, Rotaru și-a vărsat nervii pe ea. Acesta neagă că lucrurile ar fi stat aşa şi susţine că pe femeia de serviciu ar fi trimis-o să măture o parcare, pentru că nu avea de muncă, iar de juristă s-ar fi luat că ar fi greşit nişte documente.

Nu m-am certat cu nimeni. Joacă teatru. Doar i-am spus juristei că nu a făcut bine anumite documente, iar pe femeia de serviciu am întâlnit-o pe hol şi nu avea treabă. I-am spus că dacă nu are de lucru, să ceară. Eu am plecat, apoi, la parcări şi am aflat că li s-a făcut rău. Sunt consiliate de anumite persoane, care mă sabotează. Acestea le-au dus şi la spital. Sunt camere de luat vederi şi se poate vedea că nu m-am răstit la ele. Nu mai ştiu nici eu ce scornesc. Eu am fost la serviciu, mi-am făcut serviciul. Am ajuns acasă. Să facă ce-o vrea fiecare! Eu nu am avut conflict cu nimeni, nu am avut niciodată, dar cine ştie ce mai scornesc. Nu zbier eu. Cum să zbier la ele? Aşa se face la Direcţia de Patrimoniu. Când le dai sarcini, au probleme de sănătate”, a fost reacţia lui Marian Rotaru.

Policlinica Buna Vestire Craiova

Politica