joi, aprilie 25, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

A murit după ce a intrat cu mașina într-un cap de pod

Doi bărbați de 49, respectiv 46 de ani, au ajuns la spital după ce mașina în care se aflau s-a izbit de un cap de pod pe raza comunei gorjene Drăguțești, sat Cîrbești. Se pare că, șoferul de 49 de ani, a murit câteva ore mai târziu, la spital.

Reamintim că, şoferul a pierdut controlul volanului în timp ce conducea pe DN 66 şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, de pe partea dreaptă a carosabilului.

Un şofer din Rovinari, în timp ce conducea un autoturism pe DN 66, dinspre Rovinari, către Tg. Jiu, a pierdut controlul volanului şi a intrat în coliziune cu un cap de pod, de pe partea dreapta a carosabilului.

Policlinica Buna Vestire Craiova

În autoturism se mai afla şi un alt bărbat, de 46 de ani, tot din Rovinari, ambii suferind leziuni şi fiind transportaţi la spital pt îngrijiri medicale. Conducătorul auto nu a fost testat cu aparatul etilotest, din cauza stării de sănătate, dar îi vor fi luate probe de sânge. Poliţiştii au efectuat cercetarea la faţa locului şi au întocmit un dosar penal pt vătămare corporală din culpă“, potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Gorj, Andrei Lazăr.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă Gorj a intervenit la faţa locului cu o autospecială pentru descarcerare, una de intervenţie cu apă şi spumă, la faţa locului mergând mai multe ambulanţe. Cele două victime erau încarcerate. Pompierii militari au intervenit pentru descarcerarea victimelor, acestea fiind preluate de ambulanţele şi transportate la spital.

Șoferul a murit la spital, iar pasagerul se află în stare gravă. Polițiștii au întocmit dosar penal pentru ucidere din culpă.

Politica