vineri, aprilie 26, 2024

Ultima ora

spot_imgspot_imgspot_imgspot_img

Sport

14 goluri în 8 ani! CSU și-a găsit atacantul!

CSU Craiova a oficializat transferul lui Cesar Daniel Meza Colli. Oltenii au semnat cu paraguayanul în vârstă de 27 de ani pe următoarele trei sezoane.

Născut în Assuncion, Colli a început cariera la Cesena, în Italia. A mai îmbrăcat tricoul formațiilor Deportivo Alaves, Inter Baku, FK Gabala, Neftchi Baku, Atromitos Atena. Ultima echipă pentru care a prestart este FK Keshla. A adunat 73 de jocuri în prima ligă din Azerbaidjan, iar în această vară a evoluat și în turul I al Europa League, unde a marcat de două ori din penalty. În cei 8 ani de activitate profesionistă a perforat de 14 ori porțile adverse, de 4 ori de la punctul cu var.

Conducerea olteană a trâmbițat astfel mutarea realizată: „Clubul Universitatea Craiova anunță faptul că a semnat un contract valabil pe 3 ani cu Cesar Daniel Meza Colli. Bine ai venit în familia Științei, Cesar & mult succes în tricoul alb-albastru! Născut pe data de 5 octombrie 1991 în localitatea Asuncion, noua extremă dreapta a echipei noastre are o talie de 1,72 m., este un fotbalist de picior stâng și va purta tricoul cu numărul #7. Este recunoscut ca fiind un fotbalist ce poate încânta publicul prin calitățile sale. Mult succes, Cesar Meza Colli!”

Policlinica Buna Vestire Craiova

Atacantul paraguayan a fost comparat cu Mitriță de Andrei Cristea: „Îl ştiu, e un jucător extraordinar, un jucător de talent. Dacă ei vor decide că e un fotbalist de care au nevoie, eu cred că îi va ajuta. Este Mitriţă de piciorul stâng. Vă daţi seama ce ar însemna pentru adversari să aibă doi asemenea jucători, cu o calitate extraordinară. Şi, pe acest vulcan de stadion, vă daţi seama că ar fi extrem de greu pentru oricine să învingă aici”.

Adio, Ioniță!

Iuliu Mureșan, președintele CFR Cluj, spune că Alex Ioniță nu va ajunge în Bănie: „Ioniţă nu a fost pedepsit pentru declaraţii, la Malmo. E un jucător talentat, care mie îmi place tare mult. I-am dat multă încredere şi l-am încurajat, sper să-şi dea drumul la joc. Nu se pune problema să-l dăm la Craiova. E un jucător de care avem nevoie şi ar fi păcat să-l dăm la alţii”.

CSU a vândut masiv în pauza de vară. Oltenii s-au despărțit de Gustavo, Băluță și Screciu și nu se regăsesc deloc, după ce au pierdut Supercupa și au adunat doar 2 puncte din 9 posibile. Colli este cel de-al cincilea jucător adus în Bănie în acest mercato, după Cicâldău, Donkor, Pigliacelli și Fedele. Colli și Fedele vor fi prezentați oficial astăzi de către club, în cadrul unei conferințe de presă programate la ora 14:00.

 

Politica